Dansk
 
English
      Bookmark and Share

Referencer


Herunder kan du læse nogle referencer skrevet af tidligere killingekøbere.

Aragon & Samvis fra "Ringenes Herre" kuldet.

 
   

Vi har købt kat hos DK*Thomnille af to omgange. Først fik vi Samvis og senere fik vi broderen Aragon.
Vi fik Samvis som killing, en utrolig dejlig og kælen dreng hvor der var gjort meget ud af det sociale og han var en rigtig "lille" puttegris.
Et lille års tid senere fik vi muligheden for at få broderen Aragon ind i vores hjem.
Da han kom til vores lille flok på 3 katte var der ingen problemer og han faldt rigtig hurtig, utrolig godt til. Nu kan han ikke undvære sin bror Samvis.

Samvis og Aragon er to drenge af et kuld på 8 killinger og DK*Thomnille har virkelig gjort meget ud af det sociale hos dem og dette kan tydeligt mærkes da de virkelig er meget kontaktsøgende og elsker nye mennesker.

At komme i DK*Thomnille’s hjem var en rar og varm fornemmelse og man følte sig virkelig velkommen. Vi var der to gange inden vi kunne bestemme os og der var ingen pres eller stress, der blev virkelig taget god tid til os hver gang vi kom på besøg.

DK*Thomnille lokkede mig med på udstilling første gang i 2013, bare for og se hvad det var for noget og det har virkelig bidt sig fast. I dag er jeg virkelig glad for at jeg kan vise mine to DK*Thomnille katte frem, hver gang jeg er på udstilling, og de vinder da også en gang i mellem.
Pernille er helt fantastisk og vil til enhver tid hjælpe, forklare og undervise hvis det er det der skal til.

Det har virkelig været en fantastik oplevelse og købe kat hos DK*Thomnille og vi vil til hver en tid anbefale DK*Thomnille.

Michael og Lotte

Bilbo og Gandalf fra "Ringenes Herre"-kuldet.

      

Vi har haft en rigtig god oplevelse med at købe kat hos DK*Thomnille og fik to flotte, søde og meget sociale katte med hjem.

Vi havde et indtryk af, at selvom det var et stort kuld på 8 killinger, så var der gjort meget ud af at socialisere hver killing. Dette har også resulteret i, at vi har fået nogle meget tillidsfulde katte, som har været vant til at blive holdt og nusset. Hos DK*Thomnille kunne vi mærke, at killingerne ikke blot var nogle varer, men at de selv holdt utroligt meget af hver killing og det at have et opdræt.

Thomnille har været rigtig gode til at opdatere os løbende om vores killinger – både med billeder, gode råd og sjove historier, så vi rigtig har kunnet glæde os til at få dem hjem.

Som købere har vi følt os trygge ved DK*Thomnille. Der er styr på tingene, god service og rigtig god vejledning – hvilket betyder meget, når man køber kat for første gang.

Vi kan varmt anbefale dette opdræt!

Rikke & Frederik.

   

 Frederik Rørbek og Rikke Hertel

DK*Thomnille - opdræt af Maine Coon | 8541 Skødstrup - Denmark | Tlf.: 60 18 57 97 | thomnille@gmail.com