Dansk
 
English
      Bookmark and Share

Nyhedsoversigt

_____________________________________________________________________
Herunder kan du hurtigt springe frem til nyhederne for et specifikt år!
 
 
______________________________________________________________________

Nyheder 2022


 
4. oktober 2022:
Vi fik killinger midt i august og har nu endelig offentliggjort det og lagt dem på hjemmesiden.
Aslaug og Pythagoras er blevet forældre til deres tredje kuld fælles killinger. Fødslen ville ikke gå i gang, så 5 dage over termin endte det med et kejsersnit. Indgrebet gik godt og killingerne var i dén grad klar til at møde verdenen. Én af dem skreg allerede da den kun var halvt ude af maven. Desværre er kejsersnit nogle gange hårde, og vi miste over de første 10 dage tre af de fine syv killinger. De sidste fire har det super godt, tager på som de skal, leger og bliver mere og mere kælne.
De har fået navne efter æblesorter. Se dem under "Killinger".

11. september 2022:
Både Quinoa og hendes datter Cayenne søger nye hjem - evt. sammen.
Cayenne er en kælen, aktiv og meget legesyg killing der virkelig har brug for en legekammerat eller flere. Hun vil trives fint sammen med sin mor Quinoa, bare der også er midst én anden kat der gider lege og tumle.
Quinoa er en meget forsigtig, ret nervøs kat der har brug for at komme ud i en rolig familie - enten med store, rolige børn eller helt uden. Hun er rigtig kælen når hun lige finder ud af at det ikke er farligt. Hos os ser vi hende desværre næsten kun når børnene sover, så hun fortjener at få et hjem der er bedre for hende.

28. juli 2022:
Endelig er der nye billeder af killingerne. De har det godt, er frække og legesyge - lige som de skal være.

20. juni 2022:
Vi har gået stille med dørene, men nu er det vist ved at være på tide at afsløre at vi har killinger. 8. maj blev Quinoa og Titan forældre for første gang. Denne gang var det vores tur til at møde lidt bump på vejen, men vi sidder nu med tre super skønne, kontaktsøgende og kælne killinger. Vi overvejer stadig at beholde en af dem selv, hvorfor to af dem står som option. Men spørg endelig ved interesse.

4. april 2022:
The Witcher-kuldet har nu fået deres egen side og "Planer" er blevet opdateret.

5. marts 2022:
I dag flyttede Fringilla hjem til sin nye familie i Faxe, hvor hun kommer til at bo med Solsikke og fire andre katte.

12. februar 2022:
I dag er Yennefer flyttet hjem til sin nye familie i Odense hvor hun skal bo med sin nye legekammerat, den Norske Skovkat Nachos.

11. februar 2022:
Så kom der nye billeder af Yennefer fra The Witcher-kuldet.

4. februar 2022:
I dag flyttede Jaskier hjem til sin nye familie i Ringsted hvor han skal bo med en anden Maine Coon.

29. januar 2022:
For to dage siden flyttede Calanthe hjem til sin nye familie. Både køreturen, indflytningen og mødet med sin nye ven, katten Strit, gik rigtig godt.
I går flyttede både Cirilla og Geralt hjem til hver deres nye familie. Også de klarede køretur og indflytnig godt. Cirilla bor nu med katten Sophus og Geralt bor med Cubone (a.k.a. Ludvig) og Nidoran (a.k.a. Sofus).

20. januar 2022:
Sidste sæt billeder af killingerne er lagt op i dag. De er fra i går hvor killingerne var 11 uger og 3 dage. De er desværre ikke blevet særligt gode denne gang, da jeg ikke har haft mulighed for at tage dem med godt dagslys. Der er kommet et lidt underligt, næsten sløret, look over dem. Og pupillerne viler tydeligt at blitzen har været på (over)arbejde. Men man kan nu stadig godt se at det er nogle skønne killinger.
Og denne gang lykkedes det at tage et fællesbilleder af dem :)

4. januar 2022:
Godt nytår!

I dag er der kommet nye billeder af The Witcher-killingerne på hjemmesiden. De har nu fået det meste af huset at løbe rundt i, og de nyder det. De er nysgerrige, legesyge, kælne og frække... lige som de skal være.

Nyheder 2021


 
26. december 2021:
Så kom der endelig nye billeder af killingerne. Billederne er fra da killingerne var 6 uger og 6 dage. Vi har haft travlt med coronaisolation, passe killingerne og selvfølgelig jul. Derfor har de desværre ladet vente på sig.
 
1. december 2021:
31. oktober fødte Aslaug sit andet kuld. Fødslen gik godt, men Aslaug har været lidt stresset og flyttet en del rundt på killingerne i starten. Da der kom ro på fik de øjenbetændelse. Derfor er første billedserie fra da killingerne var tre uger gamle.
Kuldet er opkaldt efter karakterere fra serien The Witcher.
 
19. oktober 2021:
I dag er der langt om længe kommet nye billeder af Pythagoras. Ja, han trænger til et bad, men hey - han har pels. Pythagoras døjer en del med filtknuder på grund af meget underuld. Og da han ikke er synderligt begejstret for pelspleje har han været klippet ned nogle gange. Nu er der endelig en næsten normal længde på pelsen, så jeg skyndte mig at benytte weekendens solstråler til en lille fotosession i løbegården.
 
3. oktober 2021:
Så er det blevet tid til at dele en skøn nyhed med jer, som jeg har gået og holdt på et stykke tid; vi har fået ny hankat.
Søndag d. 15. august flyttede DK Lyngkatten's Titan Rain ind hos os. Han er samejet med Simone Søderberg, men han skal bo her hos os. Titan er super skøn. En dejligt kælen og legesyg dreng der hviler i sig selv. Han har mediumstore ører der er godt placeret med store tuftser, han har en dyb hage og en kompakt, robust bygning. Vi glæder os meget til at se hans videre udvikling.
Han gik med det samme godt i spænd med Dana. Aslaug... ja, hun er jo tortie, så der gik et par uger før hun var afklaret med situationen, men nu har hun accepteret ham. Quinoa blev lidt præget af mor Aslaugs opfattelse af det nye familiemedlem, men er blevet super glad for sin jævnaldrende legekammerat.
Hver dag er Titan i hankattegården nogle timer sammen med Pythagoras, og det går over al forventning. Pythagoras pludrer af og kalder på Titan hele tiden, de headbudder og vasker hinanden og gnider maver når de passerer hinanden.
Tusind tak til Simone for denne skønne kat.
 
21. september 2021:
Idag er der taget og redigeret billeder af Dana og Aslaug. Det er virkelig længe siden der er kommet nye billeder af det to. Og der er sket en del med dem begge. Tag et kig :)
 
10. juni 2021:
Midt i maj flyttede også Solsikke hjem til sin nye familie.
Quinoa har nu fået sin egen side her på hjemmesiden.
Frø og kerne kuldet er flyttet over under "Tidligere kuld", og der er også endelig blevet redigeret et fællesbillede af dem. Det har være umådeligt svært at få taget et gruppebillede af dette kuld, hvorfor der også kun er ét - et som ikke en gang er særligt godt.
Planer er blevet opdateret.
 
11. maj 2021:
I weekenden flyttede de første fire killinger. 
Fredag flyttede Nigella hjem til hendes familie i Viborg hvor hun skal bo ned en anden kat. 
Fredag flyttede også Sesam hjem til hans nye familie, i Kolding, hvor han skal bo med en ældre Maine Coon på 14 år. Om to uger kommer der endnu en lille Maine Coon i hjemmet. Så de to små får meget ud af hinanden, og den gamle kan få lidt fællesskab når den ønsker det. 
lørdag flyttede Bulgur og Chia sammen hjem til deres nye familie i København K. De er bare et godt makkerpar. Største og mindste fra kuldet (med 800g forskel da de flyttede), men Chia er så tilpas fræk og fuld af gå-på-mod at hun bare tumler Bulgur. 
Der er taget billeder af hver enkelt killing i kuldert, samt et fællesbillede inden de flyttede, jeg mangler blot at redigere dem. De kommer snart. 

19. april 2021:
Så lykkedes det at blive færdig med endnu en gang billeder af killingerne.
 
2. april 2021:
Så er der nye billeder af Frø og kerner-kuldet. Billederne er fra i søndags hvor killingerne var 7 uger.
 
12. marts 2021:
Så er der kommet billeder af killingerne fra i søndags hvor de var 4 uger gamle.
 
11. marts 2021:
'Frø og kerner'kuldet vokser og har det godt. Der er nu kommet tre sæt billede på hjemmesiden og et fjerde er taget men mangler stadig at blive redigeret.
 
25. februar 2021:
7. februar fødte Aslaug sit første kuld - 6 skønne killinger. Fødslen gik godt og alle killinger og missemor har det fint.
Pt. står alle killinger som 'option' da jeg selv skal beholde en og endnu ikke har valgt.
Killingerne har fået navne efter frø og kerne. Se dem unde "killinger". God fornøjelse.
 
1. januar 2021:
Godt nytår!

Nyheder 2020


24. december 2020:
Glædelig jul til alle fra DK*Thomnille.
 
24. november 2020:
Sidste uge var en rigtig hård uge... Primrose havde termin 14/11, men har gået 2-4 dage over ved alle sine kuld, så der var ikke noget underligt i at fødslen først startede tirsdag d. 17/11. Hun begyndte at pletbløde lidt om eftermiddagen og der startede så smår veer. Flere gange hoppede hun ud af kassen og gav sig til at spise, drikke eller sove. Jeg gik lidt til og fra og holdt øje med hende. Der var masser af liv at mærke i maven på hende. Hen på aftenen var hun stadig rolig og veltilpas, så jeg gik i seng, men stillede vækkeuret og var oppe at kigge til hende flere gange. SIdst på natten fandt jeg en halv moderkage i fødekassen, men hun virkede stadig til at have det fint. Men pludselig gik det stærkt... onsdag d. 18/11 fandt jeg hende kold og ugidelig på gulvet kl. 6 om morgenen. Jeg målte hendes temperatur - noget hun normalt stritter meget imod ved - her løftede hun blot hovedet og kiggede på mig. Hun havde en temperatur på 33,6 grader! Dyrlægen blev vækket og afsted det gik. Akut kejsersnit. Der var 6 store, flotte, fuldbårne killinger... alle døde. Der har været en dårlig killing i det ene horn, som har givet Primrose en forgiftning. Det var den moderkage jeg fandt om natten.
Primrose blev neutraliseret (da det var hendes andet kejsersnit) og syet samt pakket godt ind så jeg kunne få hende med hjem. Ca. et kvarter efter jeg kom hjem stoppede Primrose med at trække vejret...
En fuldstændig fantastisk kat, en dygtig missemor, og en skøn ven og legekammerat til mine børn fik en meget tragisk og pludselig ende på livet. Hun er virkelig savnet.
 
17. august 2020:
I fredags flyttede alle LEGO Ninjago-killingerne hjem til deres nye familier.
Cole er flyttet til Horsens hvor han har fået to nye legekammerater.
Jay er flyttet til Tommerup hvor Portobello fra seneste kuld bor.
Lloyd og Kai er flyttet sammen til Horsens.
Flytningerne er gået godt, og vi ønsker killingerne og deres nye familier al mulig held og lykke.
Kuldet er nu blev lagt under "Tidligere kuld" og "Planer" er blevet opdateret.
 
31. juli 2020:
Endnu en omgang nye billeder af Ninjago-killingerne er netop lagt på hjemmesiden. Alle killingerne er nu afsat og venter blot på at blive gamle nok til at de må flytte ud i deres nye hjem.
 
18. juli 2020:
Så er der et nyt sæt billeder af LEGO Ninjago-killingerne. De hygger sig og der er fart over feltet nu.
 
8. juli 2020:
I går der endnu et sæt billeder af LEGO Ninjag-killingerne på hjemmesiden. Killingene udvikler sig godt. For nyligt kom de ud af kravlegåeden og har nu hele teknikrummet, bryggerset og en smule af entréen, hvorfra de kan se ind gennem huset. Om nogle få dage åber vi op så de får det meste af huset. Det bliver sjovt, vildt, udfordrende og spændende.
 
28. juni 2020:
Så kom der endelig et nyt sæt billeder af killingerne. de har ladet vente på sig, da det ikke altid er 'bare lige' at tage billeder af killinger. Men nu lykkedes det. Denne gang med en af LEGO Ninjago dragerne. Det synes drengene er fedt :)
 
12. juni 2020:
I dag er der igen taget, redigeret og up loadet nye billeder af killingerne. Lyset drillede mig lidt i dag, og det ses også på nogle af billederne. Håber I kan bære over med det.
Killingerne vokser fint, og i dag er de kommet i kravlegård. De har pilet rundt så hurtigt de små basser nu kan, og måske dét har givet dem en masse nysgerrighed og opdagelseslyst... i hvert fald var de meget aktive og udforskende uder fotograferingen, så det var noget af en opgave jeg var kommet på.
 
6. juni 2020:
I dag er der taget, redigeret og up loadet nye billeder af LEGO Ninjago-killingerne. Det viste sig at være en svær opgave i dag og der er derfor desværre kun et billede af Jay og et billede af Cole. Jeg lægger mig i selen for at få nogle flere gode næste gang.
Killingerne har det godt og vokser som de skal. Og Primrose er en super god mor. Hun er dog ikke helt tilfreds med at jeg låner killingerne til fotosession. I dag prøvede hun at bære to af dem væk, og da jeg havde fulgt hende væk et par gange, vendte hun mig ryggen og knurrede lidt. Jeg var dog tilgivet så snart jeg var på vej mod fødekassen med killingen.
 
27. maj 2020:
19. maj fødte Primrose sit tredje kuld. Hun var begyndt at have små veer allerede søndag. Og da vi kom ud til dyrlægen tirsdag d. 19/5 var hun da også blokket helt op, men der skete ikke noget. Primrose fik noget vestimulerende og vi kørte hjem med yderligere fire sprøjter i håb om at roen herhjemme gjorde hende godt. Ved hver injektion steg vestyrken let og stoppede så igen. Så vi måtte desværre ud til et kejsersnit sidst på dagen. Selve indgrebet gik super fint og der kom fem store, fine og sprællevende killinger til verden. Killingerne blev pakket godt ind og lagt ved siden af Primrose som også blev pakket godt ind grundet narkosen. Hjemme fik jeg forsigtigt lagt hende i fødekassen og lagt alle killingerne op til hende. De begyndte fint at krybe efter en dievorte. I takt med at Primrose vågnede af narkosen blev hun mere og mere forvirret og kunne ikke finde ud af hvad små væsener i fødekassen var for nogle. Onsdag morgen lykkedes det mig at få hende til at slappe af og acceptere at være i fødekassen og pludselig gik det op for hende at det var hendes killinger. Men de var sultne og skreg efter mad, så hun havde svært ved at finde ro. Jeg gav dem derfor en enkelt omgang killingemælkserstatnig og så var der ro på både killinger og mor.
Desværre mistede vi så fredag kuldets eneste pige. Hun var blevet født uden anus og fik hurtigt fred.
De fire drenge har det super godt og har nu fået navne efter LEGO Ninjago, der er taget billeder af dem i går da de var 1 uge gamle, og billederne er netop kommet på hjemmesiden.
 
9. april 2020:
Svampekuldet er blevet flyttet under "Tidligere kuld".
 
25. februar 2020:
Så er første sæt billeder af Aslaug i vores hjem lagt på hjemmesiden.
 
20. februar 2020:
Onsdag i sidste uge flyttede skønne, skønne DK Jungle Man's Aslaug hjem til os. Aslaug har taget det i stiv poter og er bare faldet så godt til. Hun leger med de andre katte, finder sig i børnenes løften rundt på hende og leger med dem og putter i sengen med dem. Hun er en rigtig legesyg hyggetrold som vi glæder os meget til at følge.
Billedet er fra da hun var 8 uger gammel. Der kommer snart nogle opdaterede billeder.
 
8. februar 2020:
Så er der kommet en stor serie nye billeder af Enoki der stadig leder efter sit nye hjem. Hun er en super sjov lille dame med masser af personlighed. Hun er kælen, legesyg og meget snakkende.
 
4. janaur 2020:
Portobello er i dag flyttet hjem til sin nye familie i Tommerup
 
Der er i dag kommet nye billeder af Enoki.
 
1. januar 2020:
Godt nytår!

Nyheder 2019


20. december 2019:
Karl Johan er i dag flyttet hjem til sin nye familie i Ullerslev
 
14. december 2019:
Kantarel er i dag flyttet hjem til sin nye familie i Havndal.
 
12. december 2019:
Så kom der endelig nye billeder af killingerne. De er fra i lørdags hvor killingerne var 14 uger og 2 dage.
 
24. november 2019:
Så kom der endelig nye billeder af killingerne.Billederne er allerede 14 dage gamle, da jeg har haft problemer med at få lagt dem over på computeren. Men nu er de her; bedre sent end aldrig :)
 
29. oktober 2019:
Så kom der atter billeder af svampekluldet, og denne gang lykkedes det også at få at hæderligt fællesbillede af dem.
 
14. oktober 2019:
Så lykkedes det at få taget, redigeret og uploadet nye billeder af killingerne. De er nået en skøn alder nu hvor de leger virkelig meget og de selv triller om på ryggen for at blive nusset på maven.
 
23. september 2019:
Så er andet set billeder af Svampekillingerne lige lagt på hjemmesiden. De har ikke været synderligt fotogene denne gang, men det blev da til lidt der kunne bruges.
 
9. september 2019:
Så har kuld 13 fået deres navne. Temaet er denne gang svampe. Jeg har også fået taget billeder af dem, og redigeret billederne, men teknikken driller mig lidt, og I kommer derfor desværre til at vente lidt endnu på billederne.
 
5. september 2019:
29/8 fødte Primrose sit andet kuld. Det var en lang fødsel fra slimproppen gik, til de mange små veer, henover vestimulernede, til hun havde født fire skønne og stor killinger. Alt gik godt og missemor og killinger har det super fint. Billeder kommer snart.
 
28. august 2019:
Beklager at hjemmesiden er blevet forsømt en del p å det sidste. Der er foregået en masse. Hjemmesiden får en opdatering i dag.
 
Vi har været på udstilling i Herning 6/7 og har opnået følgende resultater:
På grund af den ofte dårlige pelskvalitet om sommeren, havde JYRAK arrangeret en sjov ekstraklasse: bedste bikinikat. Pythagoras havde god konkurrence, men jeg havde været nødt til at trimme ham næsten helt ned på grund af knuder i hele pelsen, så han tog sejren og 'æren'.
 
Vi har været på udstilling i Nyborg 16/6 og har opnået følgende resultater:
 
26. maj 2019:
Vi har været på udstilling i Allingsås og har opnået følgende resultater:
25. maj 2019:
Vi har været på udstilling i Allingsås og har opnået følgende resultater:
31. marts 2019:
Vi har været på udstilling i Hedensted og har opnået følgende resultater:
30. marts 2019:
Vi har været på udstilling i Hedensted og har opnået følgende resultater:
 
13. januar 2019:
Vi har været på udstilling i Skanderborg og har opnået følgende resultat:
 • Dana: CAGPIB, NOM, BOX
 
12. januar 2019:
Så lykkedes det os at finde et skønt hjem til Jean, og hun er således i går flyttet hjem til sin nye familie i København. Vi ønsker Jean og hendes nye familie alt det bedste.
Jean har aldrig haft kuld, og vil derfor ikke være at finde under "anegalleri", men er blevet fjernet fra hjemmesiden.
 
1. januar 2018:
Rigtig godt nytår til alle :)

Nyheder - 2018


29. november 2018:
Vi har været på udstilling i Århus 25. november og har opnået følgende resultater:
På samme udstilling deltog Lotte med DK*Thomnille's Samvise som opnåede følgende resultater:
 
24. november 2018:
Vi har været på udstilling i Århus og har opnået følgende resultater:
 • Dana: CAGPIB, NOM, BIS, BOB1
På samme udstilling deltog Lotte med DK*Thomnille's Samvise som opnåede følgende resultater:
 
1. september 2018:
Vi har været på udstilling i Lem st. og har opnået følgende resultater:
På samme udstilling deltog Lotte med DK*Thomnille's Samvise som opnåede følgende resultater:
15. august 2018.
"Udstilling" er blevet opdateret.
 
7. juli 2018:
Vi har været på udstilling i Herning til Landsskuet og har opnået følgende resultater:
 • Dana: CAGPIB, NOM, BIS, BOB3
På samme udstilling deltog Lotte med DK*Thomnille's Samvise som opnåede følgende resultat:
Det var lidt specielt; Dana og Samvise mødte hinanden i BIS/BOX.
 
12. maj 2018:
I dage er Romaine flyttet hjem til sin nye familie i Brabrand. Hun kan nu ses under "Anegalleri".
 
29. april 2018:
I dag er der kommet nye billeder op af både Dana, Primrose, Jean og Pythagoras.
 
5. april 2018:
Vi har været på udstilling i Göteborg til Scandinawian Winnershow 31. marts og 1. april og har opnået følgende resultater:
På samme udstilling deltog også DK*Thomnille's Samvise, ejet af Lotte, og opnåede følgende resultat:
 
5. februar 2018:
 
Primrose fik en 2. plads på JYRAK's topkatteliste for fertile hunkatte 2017. Vi er meget stolte af vores store, dejlige pige.
 
 
DK*Thomnille's Samvise kæmpede sig ind på hele tre topkattelister for hankastrater i 2017:
 • Maine Coonklubben Danmark: nr. 1
 • JYRAK: nr. 3
 • Felis Danica: nr. 3
Stort tillykke til Lotte og Samvise. Vi er så stolte af vores store, skønne derng og vi er meget taknemlige over at Lotte tager sig så godt af ham og elsker ham så meget. Stor tak til dig Lotte.
 
14. januar deltog Lotte og Samvise på JYRAK's udstiliing i Nørresundby og opnåede følgende resultater:
13. januar deltog vi på JYRAK's udstilling i Nørresundby og opnåede følgende resultater:
På samme udstilling deltog Lotte med Samvise og opnåede følgende resultater:

Nyheder - 2017


12. November 2017:
Hjemmesiden har hen over weekenden fået den helt store overhaling, da jeg desværre havde forsømt den et stykke tid. Der er sket følgende:
Vi har nemlig været på World Show i Rijswijk i Holland 28.+29. oktober og opnået følgende resultater
 • Primrose: EX2 (á 3)
 • Dana: CAPIB (er nu IP og rykket i klasse 5)
Cecilia var også på showet med DK*Thomnille's Peeta som opnåede følgende resultat:
 
21. september 2017:
Så kom der nye billeder af Matematikkuldet. Se dem på killingesiden.
 
7. september 2017:
Så kom der nye billeder af Matematikkuldet. Se dem på killingesiden.
 
2. september 2017:
Så kom der langt om længe billeder af killingerne på hjemmesiden.
 
18. august 2017:
Romaine og hendes to killinger har det rigtig godt. Killingerne har fået navne efter kendte matematikere. Der er taget billeder af killingerne to gange, men der går desværre lidt endnu inden de kommer på hjemmesiden.
Pythagoras er under evaluering til eventuel avl.
 
26.juli 2017:
13. juli fødte Romaine hendes andet kuld; to lækre drenge. Mere herom senere.
 
18. juni 2017:
Tak til Lotte som bragte og hentede Primrose til Maine Coon mesterskabet i Vejle og tak til Eva som sørgede for Primrose på udstillingen. Det gik super fint.
 
8. april 2017:
Vi har været på udstilling i Århus lørdag d. 1/4 og har opnået følgende resultater:

Primrose: CAGCIB, NOM, BIS, BOB5
Dana: CAPIB, BIV, NOM, dommer Katia Poccis bedste MCO

På samme udstilling deltog også Cecilia med DK*Thomnille's Peeta og Lotte med DK*Thomnille's Samvise som opnåede følgende resultater:

Peeta: CAGPIB
Samvise: HP, BIV, NOM, BOX, dommerens bedste
 
Søndag d. 2/4
 
Samvise: HP, BIV
 
6. marts 2017:
Vi har været på udstilling i Kristianstad, Sverige og har opnået følgende resultater:
 
Lørdag d. 25. februar 2017:
Søndag d. 26. februar 2017:
På samme udstilling deltog også Cecilia med DK*Thomnille's Peeta som opnåede følgende resultater:
Lørdag d. 25. februar 2017
Søndag d. 26. februar 2017
 
13. februar 2017:
Store, smukke, dejlige Samvise, a.k.a. Shorty, ejet af Lotte, er kommet på hele tre topkattelister for 2016
 • JYRAK: Nr. 1
 • Maine Coonklubben: Nr. 1
 • Felis Danica: Nr. 5
Vi er så stolte af Samvise. Stor tak til Lotte!
 
13. februar 2017:
De sidste mange måneder er der intet sket... jeg har haft en ret træls graviditet hvor hverdagen har været mere end rigeligt at tage sig af. Derfor blev hjemmesiden ikke prioriteret. Det beklager jeg!
Den 8. december 2016 kom vores skønne Valdemar så endelig til verden. Det tog lidt tid at vænne sig til at have tre børn, men det er fantastisk at 'have min krop tilbage', så jeg har lavet en masse ting jeg savnede under min graviditet; heriblandt har jeg selv, for første gang i et år, været på udstilling.
Nu er det så endelig blevet tid til at pusle lidt om hjemmesiden. Over de næste uger kommer der til at ske en masse små opdateringer rundt over hele hjemmesiden.

Nyheder - 2016


30. juni 2016
Hjemmesiden har fået en større opdatering:
 
Seks af Pokémonerne er flyttet hjemmefra, men Raichu er stadig ledig.
 
Vulpix og Rattata er flyttet sammen hjem til Laura og Anders som også har Frigg og Scott.
Cubone og Nidoran er flyttet sammen hjem til Birgitte og Glen.
Chansey er flyttet op til Simone og Dennis som også har Gloria.
Charmander er flyttet hjem til Birgitte, Carste, Mai og Emil som også har Vespa.
 
Desuden har søde Lotte haft Dana og Primrose med på Felis Danica's udstilling i Middelfart for os og havde også selv DK*Thomnille's Samvise med.
 
Lørdag d. 18. juni 2016:
 
Det var Samvises 10 BIV (og der er gået mere end 2 år og 1 dag), så han har nu titlen DVM. Stort tillykke til Lotte.
 
 
 
7. juni 2016:
Så kom killingernes stamtavle også på hjemmesiden.
 
4. juni 2016:
Så kom der endnu en omgang billeder af Pokémon-kuldet. Det er muligvis sidste omgang, men lad os nu se!
Det lykkedes os også at få taget et fællesbillede denne gang.
 
18. maj 2016:
Så er der atter nye billeder af Pokémon-kuldet. God fornøjelse.
 
1. maj 2016.
Jubi, så kom der endelig billeder af Pokémon-kuldet igen. Aftenen inden andet planlagte fotoshoot fik killingerne øjenbetændelse, og der gik noget tid med at få det ordentligt væk på dem alle. Derefter blev jeg desværre selv syg, men er nu heldigvis klar igen :)
Killingerne er nogle skønne banditter; super legesyge og meget kælne. Tommelfingerreglen siger at killinger bør veje fødselsvægten + 100g pr. leveuge. De burde derfor nu veje ca. 650g, men ligger allerede mellem 775g og 957g! Dejligt store basser.
 
8. april 2016:
Så kom Primrose's killinger på hjemmesiden. De har fået navne efter Pokémon-figurer, tak til Lotte for at finde på temaet og til min lillebror Rasmus for at være behjælpelig med navne derfra.
Pt. står der option på alle killingerne fordi der allerede er forespørgsler på så mange killinger. Der kommer dog til at gå noget tid endnu før der kommer til at være en afklaring, da det er er større puslespil der skal gå op. Jeg gør mit bedste og ønsker blot lidt tålmodighed :)
 
4. april 2016:
Så blev det flyttedag for X-Files-kuldet. Mulder bor nu hos sin nye familie i København Ø og tog bare køreturen i stiv arm.
X-Files-kuldet er blevet flyttet under "Tidligere kuld".
 
28. marts 2016:
Så er sidste omgang billeder af X-Fileskuldet kommet på hjemmesiden.
 
22. marts 2016:
I går nedkom Primrose med hendes første kuld. Der var hele syv styks og Primrose klarede det rigtig flot. Både missemor og killinger har det godt. Mere herom senere.
 
7. marts 2016:
I går blev der lagt nye billeder op af killingerne.
 
I dag er Dana's side blevet flyttet under "Kastrathunner" da hun blev neutraliseret i mandags. Dana bliver boende her som kælekat.
 
20. januar 2016:
Så er der nye billeder af X-files-kuldet.
 
11. januar 2016:
 
Der er sket en masse på hjemmesiden i dag.
Der er kommet nye billeder af Romaine, Dana, Primrose og Jean.
Der er kommet billeder af Romaine's første kuld som har fået navne fra X-Files
Udstilling er blevet opdateret.
 
Vi har været på udstilling i Århus 9. + 10. januar 2016 og har opnået følgende resultater:
 
Lørdag d. 9. januar 2016:
Desuden deltog Lotte med DK*Thomnille's Samvise:
 • Samvise: HP, NOM, BIS, BOB3 (á 5)
Søndag d. 10. januar 2016:
Desuden deltog Martina med DK*Thomnille's Smilla, Lotte med DK*Thomnille's Samvise og Cecilia med DK*Thomnille's Logan, DK*Thomnille's Bell og DK*Thomnille's Peeta. De klarede sig således:
Desuden stillede vi op i opdrætsklassen. For at man kan stille op i opdræt, skal der være mindst syv katte tilstede fra det pågældende opdræt. Disse skal være fra mindst to forskellige kuld og skal have et pointgennemsnit på mindst 90. Det kom til at se således ud:
 
Primrose                     CAC, BIV 9894,37Dana EX2 89
Jean EX2 89
Smilla CAPIB 95
Samvise HP, NOM, BOB3 100
Logan EX1, BIV 98
Bell CAP 93
Peeta CAP 93
 
Vi stillede op mod DK*Ushoosinu som klarede sig således:
 
Rosie Triple D.C CAGCIB                      9693,44
Chitychity Bangbang CAGPIB 96
Shelly Marsh EX1 90
Heart of Gold CAC 93
Tweek Tweak EX1, BIV, BIS 100
Bebe Stevens EX2 89
Wendy Testaburger EX1 90
Trips CAC, BIV, NOM 98
Royal Flush EX2 89
 
Og dermed kunne vi knebent tage sejren mod Tine Larsen's lækre katte. Tak til mine killingekøbere for at stille op med deres katte og tak til Tine for den spændende kamp!

Nyheder - 2015


27. december 2015:
DK Jungle Man's Romaine har fået sit første kuld killinger. Killingerne er født i går, den 26. december og både killinger og missemor har det godt.
Mere info senere.
 
29. oktober 2015:
Vi har været på World Show i Malmö, og har opnået følgende resultater:

På samme udstilling udstillede Cecilia DK*Thomnille's Peeta, Martina udstillede DK*Thomnille's Smilla og Lotte udstillede DK*Thomnille's Samvise og DK*Thomnille's Aragon.
Aragon har nu 6 certifikater i tre lande og er dermed Grandinternational Premier; en titel som brormand Samvise i øvrigt erhvervede på WS sidste år! Stort tillykke til Lotte og Aragon :)
Samvise fik sin første Price of Honor. Der var en anden dreng i klassen som også fik HP, men det var Samvise der gik videre. Han mødte så Aragon i BIV, og her var det, mod vanen, Aragon der gik videre. Aragon blev desuden NOM og selvom han ikke fik nogle stemmer på scenen så er Lotte og jeg så stolte af Aragon og han klarede det så fint på scenen til trods for at han skulle bæres rundt mellem de 16 dommere.
Peeta var med i opløbet om NOM og var den sidste der blev sorteret fra inden dommeren stod med den nominerede kat.
 
17. oktober 2015:
Vi har været på udstilling i Årslev, og har opnået følgende resultater:
 
6. september 2015:
Hjemmesiden har den sidste tid fået en masse mindre tilrettelser. Desuden har Jean fået sin egen side.
 
Søde Lotte har været så fantastisk at tage Jean og Dana med på udstilling i Ribe for os, i et forsøg på at kvalificere dem til World Show.
 
På samme udstilling udstillede Lotte også DK*Thomnille's Samvise.
Samvise har nu 11 certifikater i to lande og er dermed Supreme Premier. Stort tillykke til Lotte og Samvise :)
 
26. juli 2015:
I går flyttede Charles hjem til Stephanie og Jakob.
 
Det betyder at alle drengene fra X-Men-kuldet nu er flyttet herfra (Jean bliver boende) og at vi derfor har lagt X-Men-kuldet over under "Tidligere kuld"
 
Desuden er "Planer" blevet opdateret.
 
Søndag d. 12. juli var vi på udstilling i Børkop og opnåede følgende resultater:
Desuden deltog Martina med DK*Thomnille's Smilla, Lotte med DK*Thomnille's Samvise og Cecilia med DK*Thomnille's Simba, DK*Thomnille's Bell og DK*Thomnille's Peeta. De klarede sig således:
 
Resultaterne er ligeledes sat ind under "Udstillingsresultater for DK*Thomnille-katte med andre ejere"
 
23. juli 2015:
I går flyttede Scott og Logan.
Scott flyttede hjem til Laura og Anders som også har Frigg, (a.k.a. Mewtwo).
Logan flyttede hjem til Cecilia, Jonas, Allanna og Sienna som også har Simba, Tyr, Bell og Peeta.
 
21. juli. 2015.
Så er sidste omgang billeder af X-Men-kuldet kommet på hjemmesiden. Billederne er fra i lørdags hvor de var 12 uger gamle.
 
29. juni 2015:
Her kommer lige en større opdatering fra de seneste to uger.
 
Jeg har netop lagt billeder op fra da X-Men-kuldet var 6 uger og 5 dage og fra i søndags hvor de var 9 uger og 1 dag.
 
Desuden er "Udstilling" blevet opdateret med resultater og ny planlagt udstilling ligesom der er kommet nye reultater under "Udstillingsresultater for DK*Thomnille-katte med andre ejere". Vi har nemlig været på udstilling i Vejle søndag d. 21. juni 2015 som var det første 'Europæiske Maine Coon-mesterskab' nogensinde. I den forbindelse havde vi skrabt hele ni DK*Thomnille-katte sammen som var med på udstillingen, og vi stillede derfor også op i opdrætter-klassen.
For at man kan stille op i opdræt, skal der være mindst syv katte tilstede fra det pågældende opdræt. Disse skal være fra mindst to forskellige kuld og skal have et pointgennemsnit på mindst 90. Det kom til at se således ud:
 

Samvise CAPS, BIV, NOM 98
BIS med
94,75 point
Aragon CAGPIB 96
Primrose EX1, NOM, BOX 100
Frej CAC, BIV, NOM 98
Simba EX3 89
Bell CAP 93
Vespa EX2 89
Nat CAPIB 95
 
 DK*Thomnille's Peeta var også med på udstillingen, men han var, ved en fejl, 'kun' tilmeldt som Peeta, og derfor vidste klubben ikke at han skulle tælles med. Det var ærgerligt, for han klarede sig meget flot:
 
 
15. juni 2015:
Så lykkedes det endelig at få tastet killingernes stamtavle og få den lagt op!
 
11. juni 2015:
Endelig fik jeg ordnet den nye omgang billeder af killingerne og lagt dem på hjemmesiden. Billederne er fra 2. juni hvor killingerne var 5 uger og 3 dage.
 
3. juni 2015:
Der er taget nye billeder af killingerne, men der har endnu ikke været tid til at beskære dem. Der kommer desværre til at gå nogle dage endnu. Beklager! Håber I er tålmodige ;)
 
22. maj 2015:
Killingerne har nu fået navne. De er blevet opkaldt efter personer fra X-Men og er derfor kommet til at hedde Jean, Scott, Logan og Charles.
Der er desuden kommet nye billeder af kuldet.
 
20. maj 2015:
I dag er Bell flyttet hjem til Cecilia, Jonas, Allanna og Sienna som i forvejen har Simba og Tyr.
Bell var egentligt flyttet op til sin mor Gloria, hos Simone og Dennis, i Ålborg, men selvom de to kun havde været adskilt i fem måneder, så kunne de slet ikke enes. Bell har derfor været tilbage hos os i en en kort periode.
Jeg tror at hun vil være tilfreds med at være eneste hunkat i huset.
 
12. maj 2015:
Endelig blev der tid til at redigere billeder af Dana's killinger. Billederne er fra i fredags hvor killingerne var 1 uge og 6 dage. Jeg har ikke fundet navne til dem endnu, men tænkte at det var vigtigere at billederne kom op.
 
29. april 2015:
I dag er Dana's killinger kommet på hjemmesiden. Der mangler dog stadig navne og billeder... de kommer snart.
Hunger Games-kuldet har fået deres egen side under "Tidligere kuld".
Primrose har fået sin egen side under "Hunkatte".
 
26. april 2015:
I går, lørdag, nedkom Dana med hendes første kuld. Det kom der fire lækre killinger ud af. Både Dana og killingerne har det godt og Dana er en meget dygtig og stolt mor. Mere info senere.
 
8. april 2015:
Som tidligere skrevet flyttede Bell fredag d. 27. marts op til sim mormor Gloria i Ålborg. Bell's side er derfor nu lagt under anegalleri.
 
29. marts 2015:
Onsdag  d. 25. marts flyttede Gale og Finnick sammen til deres nye familie i Ølstykke og Peeta flyttede til sin nye familie i Risskov hvor også Tyr og Simba bor.
Fredag d. 27. marts flyttede Bell op til sin nye familie i Ålborg, hvor også hendes mormor Gloria bor. Bell's side bliver snart flyttet under "anegalleri".
I dag flyttede Haymitch til sin nye familie i Odense.
 
11. marts 2015:
Så kom der endelig billeder igen. Billederne er fra 1. marts hvor killingerne var 11 uger og 6 dage og det er de sidste billeder der kommer af dette kuld.
 
Desuden har Lotte været på udstilling i Arendal i Norge med DK*Thomnille's Samvis og DK*Thomnille's Aragon, hvor hun opnåede følgende resultater:
 
Lørdag d. 7. marts 2015:
Søndag d. 8. marts 2015:
Alle resultaterne kan også ses under "Udstillingsresultater for DK*Thomnille-katte med andre ejere".
Tak til Lotte for at show'e 'vores' katte så flot :)
 
25. februar 2015:
I dag er der blevet oprettet en ny side; "Udstillingsresultater for DK*Thomnille-katte med andre ejere". Siden er kommet til at ligge under "Udstilling" og vil løbende blive opdateret.
 
24. februar 2015:
Vi har har været så heldige at få en reference fra Lotte & Michael som har købt DK*Thomnille's Samvis og DK*Thomnille's Aragon. Læs den under "Referencer".
Mange tak, den er vi meget glade for!
 
24. februar 2015:
Juhu, så er der atter nye billeder af killingerne.
 
11. februar 2015:
Så blev der endelig tid til at få redigeret killingebillederne og lagt dem på hjemmesiden. Billederne er fra 6. februar hvor killingerne var 8 uger og 4 dage. God fornøjelse.
 
9. februar 2015:
Der blev taget billeder af killingerne i onsdags (4/2-15), men killingerne, Dana og Romaine i løbetid, arbejdet og syge børn har krævet meget tid, så de er endnu ikke helt klar til at blive lagt op. Jeg satser på at de kommer onsdag.
 
28. januar 2015:
Så er der igen kommet billeder af killingerne.
 
21. januar 2015:
Så er der igen kommet billeder af killingerne.
 
12. januar 2015:
Så er der kommet nye billeder af Hunger Games-kuldet.
 
10. januar 2015:
Vi har været på udstilling i Brædstrup, og har opnået følgende resultater:
Lørdag d. 21. juni 2014:

Romaine: CAC
Dana: EX2 (á 2)

På samme udstilling blev også DK*Thomnille's Smilla og DK*Thomnille's Nat, begge ejet af Matina, og DK*Thomnille's Samvis og DK*Thomnille's Aragon, begge ejet af Lotte, udstillet:

Lørdag d. 21. juni 2014:

Smilla: CAP, BIV, BOX (tabte til DK*Thomnille's Samvis)
Nat: CAPIB
Samvis: CAPS BOB4 (á 5 (5 pga. MCO breed BIS))
Aragon: CAPIB

Tak til Martina og Lotte for at show'e "vores" katte så flot :)
 
6. januar 2015:
Godt nytår!
 
Det er nu næsten to uger siden der sidst kom billeder af Hunger Games-kuldet. Vi har haft rigtigt travlt i juletiden og der er sket meget med killingerne som også har optaget meget af vores tid. Vi har dog haft tid til at tage billeder af to omgange, og begge sæt er nu blevet færdiggjort og lagt under "Killinger". God fornøjelse :)
 

Nyheder - 2014


24. december 2014:
Glædelig jul!
Så fik vi endelig lidt tid til at færdiggøre og poste billederne af killingerne. God fornøjelse :)
 
20. december 2014:
Så er der taget billeder af killingerne og hjemmesiden er klargjort til billederne, nu mangler de blot at blive redigeret til de rigtige mål og lyskorrigeres lidt for vores mørke vintertid. Dette kan dog godt komme til at trække lidt ud nu hvor jeg ikke har nået det idag. Vores mindste søn, Cornelius har nemlig fødselsdag 22/12 og skal fejres både 21/12 og 22/12 og derefter kommer vi jo al juleræset. Men billederne har høj prioritet, så fortvivl ikke, de kommer så snart der er et ledigt hul til det :)
 
18. december 2014:
Vi har stadig ikke fået taget billeder af killingerne, da vi ikke har haft lys til det. Vi satser meget på at de kommer i weekenden.
 
16. december 2014:
Så har Bell's killinger fået navne. Det er blevet til et Hunger Games-tema.
Bell og kilingerne har det fint og vi satser på meget snart at få taget billeder af dem.
 
12. december 2014:
Så er der kommet lidt opdateringer om det nye kuld under "Killinger".
 
9. december 2014:
Mandag morgen d. 8. december fødte Bell sit andet kuld. Hun klarede det super fint, og både hun og killingerne har det fint. Mere info senere.
 
30. november 2014:
Pyha, sikke længe der er gået siden sidste opdatering. Vi har haft super travlt, med sygdom, opstart af Cornelius i vuggestuen og mig der er startet på arbejde igen.
 
Bell er nu ved at være rigtig stor og tyk, og jeg glæder mig meget til at se hvad der kommer af spændende uldtotter i starten af december.
 
Herunder kommer lige lidt opdateringer fra tiden siden sidste opdatering:
 
28. november 2014:
 
16. november 2014:
Vi har været på udstilling i Vissenbjerg og har opnået følgende resultater:
 
 
På samme udstilling var hendes kuldsøster DK*Thomnille's Smilla, ejet af Martina, der som vanligt slog Dana. Herefter er de rykket i klasse op i voksenklasserne og er blever skilt i klasse 9 og 10 da Dana er fertil og Smilla neutraliseret.
 
 
15. november 2014:
Lotte har været på udstilling i Vissenbjerg med DK*Thomnille's Samvis og har opnået følgende resultater:
 
DK*Thomnille's Samvis: EX1 - minus certifikat
 
Annette Sjödin, som dømte Samvis, mente at han var 15cm for kort i kroppen og havde en for kort hale. Samvis pelejer at klare sig virkelig godt, han er tit NOM og har har også taget en del BIS'er. En enkelt gang er han også blevet BOB1. Faktisk plejer han at få at vide at har en flot rektangulær krop og at hans hale næsten er for lang! Så jeg forstår ikke helt bedømmelsen. Men Annette dømte den dag 4 katte til EX1 uden at give dem certifikater. Den ene var én hun havde dømt NOM til World Show 3 uger før, så jeg ved ikke helt hvad der er ske den dag!
 
25. + 26. oktober 2014:
Vi har været til World Show i Prag. Det var en fantastisk tur. Jeg havde selv DK Jungle Man's Romaine med og så havde Lotte taget både DK*Thomnille's Samvis og DK*Thomnille's Aragon med. De er alle tre gruppe IV, så de var oppe ved den samme dommer; Yan Roca-Folch fra Frankrig. Yan var helt vil med Romaine og sagde at hun var den bedste kat han havde set den dag, og det på trods af at hun var oppe senere end Samvis! Men ak og ve, Romaine havde desværre en skaldet plet (på størrelse med en tokrone) på det ene skulderblad, da DK*Thomnille's Bell lige skulle vise hende hvem der bestemt efter hun kom hjem fra en parring, og da Yan fik øje på den blev han helt trist og opgivende. Sådan en kat kan desværre ikke nomineres, så derfor fik modstanderen certifikatet og chancen for at tage NOM senere. Men jeg var utrolig glad for den flotte kritik af hende :)
 
 
 
DK*Thomnille's Samvis: CAGPIB, BIV, NOM
 
Samvis klarede det super godt på scenen. Han head bud'ede med sin steward og blev filmet rigtig meget op på storskærmen. Han fik dog ikke nogle stemmer.
 
6. oktober 2014:
Billeder af Motorcykel-kuldets killinger i deres nye hjem er blev lagt op.
 
23. september 2014:
Motorcyeklkuldet er nu blevet flyttet under "Tidligere kuld" og "Planer" er blevet opdateret.
 
22. september 2014:
Pyha hvor er her tomt nu... i weekenden flyttede alle seks drenge fra motorcykel-kuldet. Kun Vespa er tilbage lidt endnu, da hendes nye familie lige skal på ferie inden hun skal hjem til dem. Jeg tror nu også Bell synes det er dejligt at der en killing tilbage :)
 
17. september 2014:
Juhu, så er vores to drenge næsten ovenpå igen og vi har derfor fået tid til at tage sidste omgang billeder af killingerne. Billederne er fra tirsdag d. 16. september hvor killingerne var 13 uger.
I dag har de været ved dyrlæge og er blevet neutraliseret, vaccineret, chippet, tjekket osv. Dyrlægen var meget tilfreds med dem :)
Motorcykelkuldet er i øvrigt det tungeste kuld vi har lavet indtil nu (sammenlignet på deres vægt ved 12 uger)! Yamaha er den største med en kampvægt på 2370g som 12 uger gammel. I går, 13 uger gammel var han på 2590g.
 
11. september 2014:
Lige pt. har vi rigtig travlt. Killingerne er blevet store og trives rigtig godt, men den sidste halvanden uges tid har vi haft mindst den ene af vores to børn syge. Derfor er billederne blevet nedprioriteret, så der er tid til at pusle om børnene og stadig god tid til at nusse og lege med killingerne. Håber på folk er forstående overfor dette.
 
9. september 2014:
I dag er Gloria's side blevet flyttet under "Anegalleri". Gloria flyttede til sit nye hjem d. 23/8 2014, og det har vist sig at være en rigtig god beslutning. Gloria var førekatten her i hjemmet, og det mente hun også selv hun skulle blive ved med at være efter hendes neutralisering. Så der var konstant små hieraki-kampe, hvilket stressede alle kattene en del. I hendes nye hjem er hun ene dronning på slottet. Det er super godt for hende at der ikke er nogle hun skal holde styr på. Hun skal bare nyde sin pension og gøre sig til hos sine nye mennesker som har masser af tid, kærlighed og nus til hende. Samtidig har det givet rigtig meget ro på her hos os nu da vores andre katte ikke hele tiden bliver sat på plads af Gloria.
Vi savner hende rigtig meget, men det var den bedste løsning for alle.
 
I dag er "Udstilling" blevet opdateret.
 
2. september 2014:
Nok en gang er der nye billeder af vores Motorcykler. Der er virkelig fart over feltet i disse dage og killingerne nyder hinandens selvskab, men også alt vores baby-legetøj ;)
 
24. august 2014:
Så er der nye billeder af killingerne. Denne gang er der gået to uger, så der er virkelig kommet noget størrelse på killingerne nu.
 
11. august 2014:
I dag er der kommet nye billeder af killingerne. Billederne er fra i lørdags hvor killingerne var 7 uger og 4 dage. Der er rigtig meget fart på killingerne nu, men de er også glade for en rolig nussestund, og tager det i stiv arm når vores søn Cornelius på syv måneder, gerne vil hive i dem og smage på dem ;)
 
5. august 2014:
Langt om længe er der kommet nye billeder af killingerne på hjemmesiden. Billederne er fra i lørdags, hvor killingerne var 6 uger og 4 dage gamle.
Killingerne er nu lukket fri i hele huset, og de nyder det virkelig, så der er fuld fart over feltet.
 
28. juli 2014:
Nok en gang er der nye billeder af Motorcykel-kuldet fra i fredags hvor de var 5 uger og 3 dage gamle. Killingerne er nu kommet ud af kravlegården og har fået spisestuen og køkkenet at boltre sig i.
 
20. juli 2014:
I dag er der kommet billeder op fra i fredags hvor killingerne var 4 uger og 3 dage gamle.
 
13. juli 2014:
Så kom der atter billeder af Motorcykel-kuldet. Billederne er taget onsdag d. 9. juli hvor killngerne var 3 uger og 1 dag.
 
8. juli 2014:
Så har vi fået lavet motorcykel-kuldets stamtavle og lagt den op på hjemmesiden.
 
7. juli 2014:
Vi har været på udstilling i Herning, og har opnået følgende resultater:
Lørdag d. 5. juli 2014:

Aragon: CAP
Dana: EX2 (tabte til sin søster Smilla)
Gloria: CAP, NOM

På samme udstilling blev også DK*Thomnille's Nat og DK*Thomnille's Smilla, begge ejet af Matina, og DK*Thomnille's Samvis, ejet af Lotte & Michael, udstillet:

Lørdag d. 5. juli 2014:

Smilla: EX1, BIV
Nat: CAP
Samvis: CAGPIB, NOM, BIS, BOB1
 
Desuden havde vil stillet Gloria op i avlsklassen (klasse 15). For at en kat skal stille op i avl, skal den selv udstilles og der skal være mindst fem af dens afkom tilstede som skal være fra mindst to forskellige kuld. Disse katte skal have et pointgennemsnit på mindst 90.
 
Aragon CAP  93
94,6
BIS
Samvis CAGPIB, NOM, BIS, BOB1  100
Dana EX2  89
Smilla EX1, BIV  98
Nat CAP  93
 
 
7. juli 2014:
Så er der blevet lagt nye billeder af Motorcykel-kuldet op. Killingerne har det fint og vokser godt. De begynder så småt at virke interesseret i hvad der er uden for fødekassen.
 
29. juni 2014:
I dag er der kommet nye billeder af Dana og Romaine.
 
25. juni 2014:
I dag er der kommet navne på og billeder af Bell's killinger. Det er blevet til et motorcykel-tema.
 
25. juni 2014:
I dag er der kommet udstillingsbilleder fra Vrå.
 
22. juni 2014:
Tirsdag d. 17. juni fødte Bell sit første kuld killinger. Missemor og alle killinger har det godt. Mere herom senere.
 
22. juni 2014:
Vi har været på udstilling i Vrå, og har opnået følgende resultater:
Lørdag d. 21. juni 2014:

Romaine: CAC, BIV, NOM
Dana: EX2 (á 5)
Aragon: CAP, NOM
Gloria: CAP

På samme udstilling blev også DK*Thomnille's Smilla og DK*Thomnille's Nat, begge ejet af Matina, udstillet:

Lørdag d. 21. juni 2014:

Smilla: EX3 (á 5)
Nat: EX2 (tabte til sin mor Gloria)

Tak til Martina for at show'e "vores" katte så flot :)
 
11. juni 2014:
Nye billeder af Bell, Romaine og Aragon.
 
8. maj 2014:
I dag har Dana fået sin egen side under "Hunkatte".
Vi har også oprettet siden "killingerne i nye hjem" til Detektivkuldet og sat de første modtagne billeder ind.
Desuden er der kommet nye billeder af Lumiere fra "Skønheden og udyret".
 
24. april 2014:
I dag har jeg fået flyttet Gloria over under "Kastrathunner". Hun blev neutraliseret sammen med sine killinger d. 16/4-2014.
Desuden har jeg fået oprettet 2014 under "Tidligere kuld" og har fået flyttet "Detektiverne" derover.
Snart får Dana også sin egen side under "Hunkatte".
 
23. april 2014:
I dag flyttede Smilla hjem til sin nye familie i Trige. Her kommer hun til at bo sammen med sin halvsøster Nat.
 
21. april 2014:
I dag flyttede Jane hjem til sin nye familie i Brønderslev.
 
19. april 2014:
I dag flyttede Jessica hjem til sin nye familie i Slagelse.
 
18. april 2014:
I dag flyttede både Sherlock, Tom og Jim hjem til hver deres nye familie.
Sherlock flyttede til Jerslev, Tom flyttede til Malling og Jim flyttede til Smørum.
 
13. april 2014:
I dag har vi taget og up loaded sidste omgang billeder af Detektiv-kuldet. Det er også lykkedes os at få taget et hæderligt fællesbillede af dem. Det var svært for de ville gerne være alle mulige andre steder, så billedet er desværre blevet lidt sløret.
 
"Planer" er også blevet opdateret.
 
9. april 2014:
Så kom der billeder op fra udstillingen i Hedensted og langt om længe også fra World Show'et i Ålborg.
 
4. april 2014:
Så kom der langt om længe billeder af Detektiv-kuldet igen. Billederne er fra søndag d. 30. marts hvor killingerne var 9 uger og 3 dage.
 
30. marts 2014:
Vi har været på udstilling i Hedensted, og har opnået følgende resultater:
Lørdag d. 29. marts 2014:

Bell var med til NOM, men jeg var nødt til at trække hende, da hun var blevet for træt og sagde fra. Hun fik derfor lov at komme ned i sit bur og slappe af. Vi ville selvfølgelig meget gerne have set hvordan hun kunne have klaret sig. Hun slog trods alt tre konkurenter for at få sit CAC, hvoraf den ene var smukke Frej, men jeg vil ikke presse kattene ud i noget når de siger fra.

På samme udstilling blev også DK*Thomnille's Frej, ejet af Tine & René, DK*Ushoosinu, og DK*Thomnille's Nat, ejet af Matina, og DK*Thomnille's Samvis, ejet af Lotte & Michael, udstillet:

Lørdag d. 29. marts 2014:

Søndag d. 30. marts 2014:

Tak til Tine & René, Martina og Lotte for at show'e "vores" katte så flot :)

23. marts. 2014:
I dag er der kommet nye billeder af Detektiv-kuldet. Se dem under "Killinger".
 
22. marts 2014:
I dag er der kommet nye billeder af nogle af killingerne fra vores tidligere kuld. Jeg opdagede, ved en gennemgang af gallerierne, at jeg ikke havde fået dem alle med. Gallerierne er derfor nu blevet ajourført. Der er kommet flere billeder i "Ringenes herre", "Skønheder og udyret" og "Nordiske guder". God fornøjelse.
 
16. marts 2104:
Endnu engang er der gået lidt over en uge, men nu er de nye billeder af Detektiv-kuldet kommet på hjemmesiden. Se dem under "Killinger".
 
Jeg har også, endelig, fået lavet killingernes stamtavle.
 
7. marts 2014:
Så er der nok engang nye billeder af detektiv-kuldet. Se dem under "Killinger".
 
24. februar 2014:
Så er der endnu en gang kommet nye billeder af Detektiv-kuldet. Nogle af killingerne var denne gang meget usikre da de kom op på kommoden, hvor vi tager billederne, og det har desværre afspejlet sig lidt i resultatet. Vi håber på bedre billeder næste gang. Tag et kig på dem under "Killinger".
 
18. februar 2014:
I dag er der kommet nye billeder af Detektiv-kuldet på hjemmesiden. Billederne er taget i søndags, hvor killingerne var 3 uger og 2 dage gamle. Se dem under "Killinger".
 
13. februar 2014:
Vi har fået to katte på JYRAK's topkatteliste 2103.
DK*Thomnille's Aragon, som bor hos os som hankastrat, er nummer fire på listen over unge hanner.
DK*Thomnille's Frej, der bor som avlshun hos Tine og René fra DK*Ushoosinu, er nummer fem på listen over unge hunner.
Vi er meget stolte!
 
13. februar 2014:
Så er jeg hjemme igen og har fået redigeret de billeder vi tog af Detektiv-kuldet i søndags. Se dem under "Killinger".
 
11. februar 2014:
I søndags blev jeg desværre indlagt med brystbetændelse og der kan derfor godt gå længere tid med at besvare email. Vi nåede dog at tage nye billeder af killinger, som bliver lagt på siden, lige så snart jeg er tilbage fra hospitalet.
 
2. februar 2014:
I dag er kuld nummer seks kommet på hjemmesiden. Gloria er mor og DK*Ushoosinu Almighty Bob er far. Der er syv killinger i kuldet; fire sort blotched tabby piger og tre rød blotched tabby drenge. Navnene kommer snart. Se dem under "Killinger".
 
27. januar 2014:
Torsdag d. 23. januar 2014 fødte Gloria sit fjerde kuld. Missemor og killinger har det godt. Mere herom senere.
 
27. januar 2014:
DK*Thomnille's Samvis, ejet af Lotte & Michael, har været på udstilling i Berlin:
 • Lørdag d. 25/-14: CAPIB, NOM, BIS
 • Søndag d. 26/1-14: CAGPIB, NOM, BIS
Tusind tak til Lotte & Michael for at udstille skønne Samvis.
 
15. januar 2014:
Vi har været på udstilling i Brædstrup, og har opnået følgende resultater:
Søndag d. 12. januar 2014:

På samme udstilling blev også DK*Thomnille's Frej, ejet af Tine & René, DK*Ushoosinu, og DK*Thomnille's Nat, ejet af Matina, og DK*Thomnille's Samvis, ejet af Lotte & Michael, udstillet:

Lørdag d. 11. januar 2014:

Søndag d. 12. januar 2014:

Tak til Tine & René, Martina og Lotte for at show'e "vores" katte så flot :)

1. januar 2014:
Thomnille ønsker alle et godt og lykkebringende nytår.

Nyheder - 2013


24. december 2013:
DK*Thomnille ønsker alle en glædelig jul.
 
27. november 2013:
For to dage siden flyttede vores nye avlspige, DK Jungle Man's Romaine, ind. Vi synes hun er super smuk og vi glæder os meget til at følge hendes videre udvikling.
 
27. november 2013:
Aragon er blevet kastreret i dag og er derfor blevet flyttet under "kastrathanner".
 
19. november 2013:
Vi har ikke selv været på udstilling i Hobro, men både DK*Thomnille's Frej, ejet af Tine Larsen og René Nielsen, DK Ushoosinu, og DK*Thomnille's Samvis, ejet af Lotte og Michael, var afsted begge dage. Det gik som følgende:
Lørdag d. 16. november 2013:
 • Frej: EX1, BIV, NOM
 • Samvis: CAP, NOM (tabte BIS ved skilliedommer!)

Søndag d. 17. november 2013:

 • Samvis: CAP (tabte NOM til den der blev BIS lørdag!)
13. november 2013:
Venus er nu blevet flyttet under "Anegalleri"
 
9. november 2013:
Vi har nu fundet et nyt hjem til Venus, og hun er flyttet her til formiddag. Hun kommer til at bo med Mette og hendes to børn på tre og seks år i Kjellerup ved Silkeborg, sammen med en voksen hunkat og to hunkillinger, alle tre neutraliserede. Det bliver det rene slaraffenland.
 
5. november 2013:
(pr. 7. november er der OPTION på Venus)

Venus er fra vores første kuld og er født 3/12-2011. Hun er enormt kælen og social. Og når det lige griber hende, så er hun også ret legesyg. Venus er vant til børn, og finder sig ofte i at vores lille søn på 17 måneder kommer løbende hen for at ae hende eller give hende et knus. Og hvis hun ikke lige er i humør til det, så går hun bare sin vej.

Venus har været brugt i avl og har lavet et dejligt kuld til os, hvorfra vi har beholdt en pige. Men da vi både har Venus’ mor, datter og halvbror i vores opdræt, er det på tide at der skal ske noget lidt nyt. Derfor leder vi nu efter det perfekte hjem til Venus hvor hun kan leve livet som hunkastrat.

Venus er en stor hunkat på 7,5kg, hun har været vant til at komme med ud i vores have, men efter at hun begyndte at hoppe over hegnet, har det været meget begrænset. Hun kan godt lide at komme ud, så hvis det er mulighen for at komme ud at gå tur i snor, at komme i en løbegård, eller at komme ud i en sikkert indhegnet have, så vil hun elske det. Hun nyder meget at sidde at kigge ud gennem vinduerne, men hun tigger aldrig om at komme ud, så hun kan, uden problem, leve som en 100% inde-kat.

Venus sælges ikke til fritløb og ikke til et hjem uden andre katte.

Ring eller skriv endelig hvis Venus skule have vakt din/jeres interesse, og du/I er også meget velkomne til at komme på besøg og hilse på Venus og os.

30. oktober 2013:
Det næste stykke tid kommer der ikke til at ske så meget på hjemmesiden. Det skyldes at vi ikke har killinger og at jeg har temin med vores andet barn d. 16. december 2013.
 
27. oktober 2013:
Vi har været på World Show i Ålborg 26. og 27. oktober. Det var en stor oplevelse og vi er så stolte, i sær af DK*Thomnille's Frej, som bor hos Tine og René fra DK*Ushoosinu. Vi opnåede følgende resultater:

og de to søstre fra "Nordiske guder"-kuldet, som vi har solgt, der konkurrerede mod hinanden i klasse 12, opnåede følgende resultater:

Vi er utroligt stolte over at Frej nåede så langt, også selvom hun ikke fik nogle stemmer på scenen. Der var 18 killinger på scenen i kategori to, og den vindende killing fik ni af stemmerne!

29. september 2013:
I dag har DK*Thomnille's Frej, fra "nordiske guder"-kuldet, ejet af DK*Ushoosinu, været på udstilling i Tune. Hun blev EX1, BIV total og NOM. Hun var en ud af syv killinger på scenen og fik endda en stemme, ligesom tre andre andre. Vinderen fik tre stemmer. En kæmpe tak til Tine og René for at tage hende med på udstilling. Vi er så stolte og glæder os meget til at følge hendes udvikling.
 
26. september 2013:
Det næste stykke tid kommer der ikke til at ske så meget på hjemmesiden. Det skyldes at vi ikke har killinger og ikke har udstillinger igen før World Show d. 26. + 27. oktober, hvilket vi glæder os meget til at deltage i. Vi skal både have Gloria, Aragon og Bell med, så det bliver spændende.
 
16. september 2013:
I dag er Ferrari flyttet hjem til sin nye familie i Roskilde, hvor også har vores første kat Houston og Ferrari's kuldbror Rover bor.
Ferrari har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte og jeg havde svoret, at han aldrig skulle flytte herfra. Men Ferrari er en meget følsom kat, og han kan ikke finde ud af at hans bedste ven Gloria, der normalt putter med ham og kalder på ham hvis hun vågner og han ikke er der, ligepludselig skælder ham ud og giver ham lussinger, når hun er drægtig eller har små killinger. Det er egentligt det samme med de andre hunkatte, men det er værst med Ferrari's bedste ven Gloria. Han bliver forvirret, frustreret og ked af det og viser det ved at tisse på køkkengulvet i de perioder hvor hun er efter ham.
Det pres kan Ferrari ikke være tjent med at skulle leve under, og jeg har derfor måtte tage den svære beslutning at finde et nyt hjem til ham.
Det er to år siden Houston og Rover flyttede til denne familie, og de har begge haft det fantastisk siden, så jeg ved at han kommer til at få det godt. Det er det vigtigste.
 
1. september 2013:
Vi har været på udstilling i Vamdrup, og har opnået følgende resultater:
Søndag d. 1. september 2013
31. august 2013:
I dag har DK*Thomnille's Frej, fra "nordiske guder"-kuldet, ejet af DK*Ushoosinu, været på udstilling i Vamdrup. Hun blev EX1, BIV og NOM. Hun fik endda en stemme på scenen. En kæmpe tak til Tine og René for at tage hende med på udstilling. Vi er så stolte og glæder os meget til at følge hendes udvikling.
 
24. august 2013:
I dag er "Nordiske guder"-kuldet blevet flytte under "Tidligere kuld".
 
15. august 2013:
I dag er Frej, som den sidste fra "Nordiske guder" flyttet til sit nye hjem. Frej er flyttet hjem til DK*Ushoosinu hvor hun skal indgå i deres avlsprogram. Vi glæder os meget til at følge hende.
 
11. august 2013:
Hjemmesiden har i dag fået en lille opdatering: Venus' side er blevet flyttet under "Kastrathunner", mens Simba, som flyttede d. 9. august sammen med sin søn, er blevet flyttet under "Anegalleri".
 
9. august 2013:
I dag er Simba (far til "Nordiske guder") og Tyr fra "Nordiske guder", flyttet til deres nye familie i Risskov.
Desuden er Frigg, også fra "Nordiske guder", flyttet til sin nye familie i Vejle.
 
8. august 2013:
I dag er Nat fra "Nordiske guder", flyttet hjem til sin nye familie i Trige. Vi ser hende igen allerede søndag d. 1/9-2013 hvor Nat og hendes nye ejer Martina skal med på udstilling i Vamdrup. Det bliver spændende at se hvordan Nat klarer sig, og hvad både Nat og Martina synes om udstilling.
 
4. august 2013:
I dag er Sif, som den første fra "Nordiske guder"-kuldet, flyttet til sin nye familie som bor i Herning.
 
30. juli 2013:
I dag har vi oprettet et "Anegalleri". Det er kommet til at ligge under "Thomnille". Heri kan ses de katte vi har brugt i vores avlsarbejde, men som ikke længere bor hos os, eller som vi måske har måtte sende i himlen. God fornøjelse.
Desuden har vi også lagt de billeder op vi fik taget på udstillingen i Brejning d. 21. juli.
 
29. juli 2013:
Så er der igen nye billeder af "Nordiske guder"-kuldet.
 
23. juli 2013:
Så er der endnu en gang kommet nye billeder af "Nordiske guder" op på hjemmesiden. God fornøjelse.
 
21. juli 2013:
Vi har været på udstilling i Brejning, og har opnået følgende resultater:
Søndag d. 21. juli 2013

17. juli 2013:
Så er der endnu en gang kommet nye billeder af "Nordiske guder" op på hjemmesiden. Desværre var alle billeder af Frigg, pånær et, blevet sløret. Det beklager vi meget.
 
10. juli 2013:
I dag har vi oploaded "Udstillingsbilleder fra Herning". God fornøjelse.
 
9. juli 2013:
I dag har vi fået uploaded nye billeder af "Nordiske guder"-kuldet. Billederne aer taget i mandags d. 7/7-13 hvor killingerne var 8 uger og 3 dage gamle.
Der sker rigtig meget med killingernes personlighed lige nu og vi nyder meget at følge med i deres udvikling.
 
8. juli 2013:
De tre killinger der skulle flytte fra "Skønheden og Udyret"-kuldet er nu flyttet til deres nye familier og er faldet godt til. "Bell" beholder vi selv og glæder os til at følge hendes udvikling. Nu da de killinger der skulle flytte, er flyttet, er "Skønheden og Udyret"-kuldet blevet flyttet under "Tidligere kuld". "Bell" har også fået sin egen side under "Hunkatte" hvor hun kan følges i fremtiden.
Vi har desuden opdateret siden "Udstilling"
 
24. juni 2013:
Vi har været på udstilling i Herning, og har opnået følgende resultater:
Søndag d. 6. juli 2013
 
30. juni 2013:
Så blev det også tid til en ny omgang billeder af "Nordiske Guder"-kuldet. Denne gang var de alle fem super dygtige til at sidde foran kameraet. De tidligere gange har de været alt for bange eller nysgerrige til at det var nemt. Men i dag var det en fryd at tage billeer af dem.
 
30. juni 2013:
Så blev det nysgerrige Chip's tur til at flytte. Han bor nu med sin nye familie i Rødovre. Også han klarede både bil og færge til UG med kryds og slange og gik med rejst hale ind i sit nye hjem. Det var Chip der væste af husets to årige kat, som bare så gerne ville snakke  Chip, mon ikke de hurtigt bliver venner når du nu er den voksne der er den mest venlige ved første møde!
 
29. juni 2013:
I dag er skønne Maurice blevet hentet af sin nye familie fra Ølsted, Sjælland. Han tog kørsel og sejlads i stiv arm og vandrede selvsikkert ind i sit nye hjem. Husets ovn har dog givet anledning til mange gode grin allerede; Maurice får øje på sig selv og står og kalder på "den anden kat i glasset".
 
28. juni 2013:
I dag er lækre Lumiere flyttet til sin nye familie i Køge. Både køretur og sejltur er gået fint. Lumiere er allerede faldet godt til, følger sin nye madmor rundt over det hele og har nærmest med det samme lagt sig tilrette i sengen. Skønt!
 
24. juni 2013:
Vi har været på udstilling i Nørre Åby, og har opnået følgende resultater:
Søndag d. 23. juni 2013
 • Ferrari: CAPS, NOM

22. juni 2013:
Så er der igen kommet billeder af både "Skønheden og udyret"-kuldet og "Nordiske guder"-kuldet. God fornøjelse!
 
13. juni 2013:
Så er der igen kommet billeder af både "Skønheden og udyret"-kuldet og "Nordiske guder"-kuldet. God fornøjelse!
 
07. juni 2013:
Så har "nordiske guder" også fået deres stamtavle op på siden. Desuden har jeg fået oprettet siden "Referencer" hvor I kan læse om hvordan nogle af de tidligere killingekøbere har oplevet det at købe hos DK*Thomnille.
Slutteligt har jeg endelig fået styr på alle tre "tidligere kuld" ifht. billeder af killingerne fra deres nye hjem, så nu er der nogle fyldige fotoalbums at kigge i. God fornøjelse.
 
02. juni 2013:
Nye billeder af både "Skønheden og udyret" of "Nordiske guder".
 
21. maj 2013:
Så er der blevet lagt nye billeder op af både "Skønheden og udyret" samt "Nordiske guder".
 
21. maj 2013:
Endelig kom Gloria's og Simba's kuld "Nordiske guder" på hjemmesiden. Deres stamtavle vil blive lagt op en af de kommende dage.
Jeg har også lagt nye billeder af "Skønheden og udyret"-kuldet op i dag.
 
12. maj 2013:
Så er der endelig kommet nye billeder på hjemmesiden af "Skønheden og udyret"-kuldet.
 
10. maj 2013:
D. 9 maj kl. 23:48 hoppede Hawkwind's Gloria i hulen i kradsetræet, hvilket hun ellers aldrig gør. Jeg fik hende bakset ud og bar hende i fødekassen. D. 10. maj kl. 00:52 kom den første af fem killinger til verden. Det var en sædefødsel, men Gloria tog det stille og roligt. Det er jo også hendes tredje kuld, så hun er ved at have prøvet det nogle gange.
Der kommer mere info om killingerne senere.
 
4. maj 2013:
DK*Thomnille har deltaget på fire uddannelsesmoduler, sammensat af Felis Danica, for at blive Diplomopdrætter.
Hvert modul består af 7-7½ timers undervisning, efterfulgt af en 30 minutters prøve som skal beståes. Når man har bestået alle fire moduler (i vilkårlig rækkefølge) kan man kalde sig Diplomopdrætter.
De fire moduler indeholder følgende:
1: Historie, organisation, FIFe/FD regler og sundhed.
2: Opdræt.
3: Genetik, kattehold og adfærd.
4: Udstilling, love og regler samt etik og moral.
DK*Thomnille er blandt de første opdrættere i Danmark der har gennemført og bestået alle fire moduler. Vi er stolte af nu at kunne kalde os Felis Danica Diplomopdrættere.
 
Læs mere på Felis Danica
 
1. maj 2013:
Så kom der endelig nye billeder af "Skønheden og udyret"-kuldet op på killingeside. Der er både kommet fra da de var 2 uger og 6 dage og fra da de var 3 uger og 5 dage.
 
14. april 2013:
I dag er Venus' kuld, "Skønheden og udyret", blevet en uge og fem dage, og vi har fået taget billeder af dem, som er kommet op på killingesiden.
 
7. april 2013:
I dag har vi fået lagt Venus' første kuld, "Skønheden og Udyret"-kuldet , op på hjemmesiden. Se dem under "Killinger".
Både Venus og killingerne har det rigtig godt. Venus er en dygtig mor og tager sig godt af killingerne, og er så tryg og rolig ved det hele at hun ikke har noget problem med at gå ned ad trapperne til stuen, eller videre ned i kælderen, selvom nogle af de andre katte sidder og kigger på killingerne oppe på første sal.
Killingerne tager rigtig godt på i øjeblikket. Den mindste øgning på et døgn, indtil nu, har været 9g, mens den største øgning på et døgn, indtil nu, har været 37g. Så vi er rigtig godt tilfredse.
 
2. april 2013
Tidligt i morges fik vi killinger. Mere info senere.
 
29. marts 2013:
Vi har netop fået en opdatering fra Sarabi (kuld 2 - Løvernes konge) som kort efter at hun flyttede herfra, fik sin far Marshal som legekammerat. Det går super godt med både Sarabi og Marshal. De nyder hinandens selskab meget, og er blevet nogle rigtig små hyggetrolde begge to. Eller små er måske så meget sagt. Marshal, der som ungdyr var oppe på 10,5kg inden han blev fertil, vejer nu 13,6kg. Men det er Sarabi der overrasker mig mest. Vi har jo behold hendes kuldbror Simba herhjemme. Han vejer pt. 6,3kg. Men Sarabi vejer 10kg! Og hun er ikke tyk. Både Sarabi og Marshal har lige været ved dyrlæge, og der fik de at vide at Sarabi godt kunne tåle at tage lidt på.
 
19. marts 2013
Vi har været på udstilling i Fredericia, og har opnået følgende resultater:
Søndag d. 17. februar 2013
 • Ferrari: EX2
 • Aragon: EX1, BIV, NOM, BIS & Lena Nordström's besdte Maine Coonklub kat

En særlig tak til Gitte & Orla fra Jungleman og Eva fra Eife, som alle hjalp med at presentere mine katte da jeg måtte gå syg hjem i seng.

28. februar 2013:
Jeg havde ikke fået skrevet her på "Nyheder" da "Ringenes Herre"-killingerne flyttede hjemmefra. Derfor har jeg lige tilføjet d. 17. januar, d. 18. januar og d. 19. januar og skrevet hvem der er flyttet hvor hen.
 
26. februar 2013
Vi har været på udstilling i Grömitz i Tyskland, og har opnået følgende resultater:
Lørdag d. 23. februar 2013
 • Ferrari: CAPS

Søndag d. 24. februar 2013

 • Ferrari: CAPS
 
19. februar 2013:
Der er i dag foretaget nogle små forbedringer på hjemmesiden. Alle kattenes individuelle sider er lavet om, så de nu har en form for et generalieblad ved siden af deres billede. Det skulle gerne gøre det lettere hurtigt at finde informationer om hver enkelt kat.
Desuden har Aragon fået sin egen side.
 
19. januar 2013:
I dag er Éowyn flyttet til sin ny familie i Odense.
 
Og Frodo er flyttet til sin nye familie i Frederiksværk.
 
18. januar 2013:
I dag er Gimli flyttet til sin nye familie i Strandby.
 
Og Legolas er flyttet til sin nye familie i Aabenraa.
 
Og Bilbo og Gandalf er flyttet til deres nye familie i Vejle.
 
17. januar 2013:
I dag er Samvis flyttet til sin nye familie i Hjortshøj.
 
15. januar 2013:
Vi har været på udstilling i Brædstrup og har opnået følgende resultater:
 
Lørdag d. 12. januar 2013

Søndag d. 13. januar 2013:

 
6. januar 2013:
I dag har vi taget de sidste billeder af "Ringenes Herre"-kuldet. De er blevet nogle dejlige, sprudlende, legesyge, tillidsfulde og kælne uldtotter. Det bliver mærkeligt når de flytter her fra. Her bliver så tomt. Men det er lykkedes os at finde gode hjem til dem alle, så det er ikke helt så hårdt at sende dem herfra :)
 
1. januar 2013:
Thomnille ønsker alle et godt og lykkebringende nytår.

Nyheder - 2012


24. december 2012:
Thomnille ønsker alle en rigtig glædelig jul.
 
23. december 2012:
Så er der jule billeder af "Ringenes Herre"-killingerne, samt nye fælles billeder.
 
13. december 2012:
Så er der igen nye billeder af "Ringenes Herre"-kuldet, som nu er blevet 8 uger og 4 dage gamle.

5. december 2012:
Ny billeder af vores lækre "Ringenes Herre"-kuld er netop blevet uploaded. De har nu fået hele køkkenet og spisestuen at boltre sig i. Det er super hyggeligt og både de og vi nyder det meget. Men missemor synes det er lidt svært at holde styr på dem alle sammen, nu hvor de har så meget plads. Så de første par dage måtte hendes store datter Venus på et år og vores dejlige hankastrat Ferrari ikke nærme sig, og det skulle hun nok sørge for at fortælle dem!
 
25. november 2012:
I dag har jeg uploaded udstillingsbillederne fra Vissenbjerg og der er også kommet nye billeder af Venus.
 
25. november 2012:
Så er der igen nye billeder af killingerne. De er nu rigtig blevet nogle små vildbasser og er virkelige blevet sjove og dejlige. Se dem under "killinger".
 
18. november 2012:
Vi har været på udstilling i Vissenbjerg, og har opnået følgende resultater:
 
 • Ferrari: CAPS, NOM

 
14. november 2012:
Helt nye billeder af "Ringenes Herre"-kuldet. Husk også at se det søde fællesbilledet.
 
5. november 2012:
I dag har jeg fået uploaded billeder fra i lørdags af "Ringenes Herre"-kuldet. Da var de 3 uger og 1 dag.
 
28. oktober 2012:
Så er der kommet nye billeder af Gloria's otte "Ringenes Herre"-killinger.
Det går godt med dem. De tager fint på og jeg støttemader kun nogle få dage. Jeg har nu kunnet kende dem fra hinanden nogle dage, så jeg maler ikke længere neglelak på deres halespidser.
 
20. oktober 2012:
Vi har været på udstilling i Årslev, og har opnået følgende resultater:
 
 • Ferrari: CAPS, NOM, BIS

15. oktober 2012:
I dag er "Ringenes Herre"-kuldet blevet lagt på hjemmesiden. Du kan se individuelle billeder af alle killingerne, fællesbilleder, biller af deres forældre og du kan se deres stamtavle.
Killingerne klarer sig godt, de bliver taget af af deres mor og de tager på uden min hjælp.
 
14. oktober 2012:
Fredag d. 12. oktober 2012 fødte Gloria sit andet kuld. Kuldet er opkaldt efter karakterer fra Ringenes Herre. Der er otte killinger i dette store kuld; kun en af dem er en pige.
 
30. september 2012:
Vi har, for nylig, været ved fotograf med kattene. Indtil nu har vi fået billeder tilbage af Simba og Gloria. Klik på deres navn for at se billederne.
Der blev også taget billeder af Marshal, som dog nu er flyttet. Lige nu ligger der et billede af ham på forsiden under månedens billede.
 
26. september 2012:
Hjemmesiden har i dag fået en større opdatering. Blandt andet er Løvernes-Konge-kuldet blevet flyttet under "tidligere kuld" og der er blevet lavet om på strukturen under tidligere kuld. Det betyder pratisk at du ikke skal trykke så mange gange for at se billederne af alle killingerne i de tidligere kuld, tilgengæld er siden blevet længere.
Desuden er både Xtreme, som vi mistede til FIP, og Marshal, som er flyttet, blevet fjernet fra hjemmesiden.
 
26. august 2012:
Så er vores lille søn August kommet til verden (13/6-12) og vi er nu ved at have lidt tid til hjemmesiden igen. Derfor kommer her lige en del opdateringer som ikke er blevet skrevet om tidligere:
 • d. 13. maj flyttede Mufasa til Horsens.
 • d. 20. juni blev Marshal kastreret.
 • d. 22. juni flyttede Sarabi til Helsingør.
 • d. 19. august var vi på racefremvisning i Plantorama i Egå.
 • d. 24. august var vi til fotograf med Marshal, Gloria og Simba. Der kommer til at gå 3-4 uger før billederne kommer på hjemmesiden.
 • d. 26. august flyttede Marshal til Helsingør og bor nu sammen med sin datter Sarabi.
 
10. maj 2012:
Så har DK*Thomnille lavet nye "planer" for parring. Vi regner med at Gloria går i løbetid i løbet af den næste måned, så vi håber på killinger omkring august.
 
10. maj 2012:
Så kom de nye killingebilleder endelig op. De er fra d. 6/5-12, hvor killingerne var 11 uger og 2 dage. Se dem her.
 
1. maj 2012:
I går tog vi nye billeder af killingerne. De er så blevet uploaded idag og kan ses under "killinger".
 
22. april 2012:
Vi har været på udstilling i Frederiks, og har opnået følgende resultater:
 
 • Ferrari: EX2 (tabte til den smukke Trylle, ejet af Sussanne Mouritzen)
 • Venus: EX2 (ud á 3)
 • Gloria: CACIB, NOM (tabte BIS på lodtrækning)
 
18. april 2012:
I dag har vi taget nye billeder billeder af Løvernes Konge-kuldet og lagt dem op her. Tag et kig på dem!
 
10. april 2012:
Så er der lagt nye billeder op af Løvernes Konge-kuldet. Billederne er fra 8. april, hvor killingerne var 7 uger og 2 dage. Se dem her.
 
02. april 2012:
Nye billeder af kilingerne. Se dem her.
 
02. april 2012:
Stemningsbilleder fra udstillingen i Fredericia. Se dem her.
 
02. april 2012:
Vi har været på udstilling i Fredericia og har opnået rigtig gode resultater. Se mere under udstilling og på de enkelte kattes show side.
 
29. marts 2012:
Hjemmesiden har fået en mindre opdatering, blandt andet er planetkuldet blevet flyttet under den nyoprettede side "tidligere kuld", og Venus har fået sin egen side under "hunkatte".
 
27. marts 2012:
Så er der kommet nye billeder af Løvernes Konge-kuldet. Se dem under "killinger".
 
17. marts 2012:
Der er blevet uploaded nye billeder af killingerne idag.
 
5. marts 2012:
Saturn er dag flyttet til sin nye familie i Fredensborg. Ganske lige som med hendes to søskende der flyttede i torsdags, bliver det underligt ikke at have dem her mere. Men vi er glade for at have fundet så gode hjem til dem alle tre.
 
2. marts 2012:
Jupiter og Neptun er nu flyttet til deres nye familier i hhv. Silkeborg og Gudme. Vi kommer til at savne dem, men vi ved også at de vil få det rigtig godt, hos deres nye familier.
 
26. februar 2012:
Xtreme's killinger er nu 1 uge og 1 dag gamle. De udvikler sig meget positivt og vi har store forventninger til dem. Vi er stolte over at kunne præsentere de første billeder.
 
26. februar 2012:
Se de nye billeder af killingerne, som nu er blevet 12 uger gamle, her. På tirsdag skal de til dyrlæge for at blive chippet, vaccineret og neutraliseret, og så flytter de fra på torsdag.
Jupiter skal til Silkeborg, Neptun skal til Gudme og Saturn til Fredensborg. Venus bliver her hos os.
Det betyder at Uranus stadig er ledig. Hvis du er interesseret i hende, må du endelig skrive til os, så fortæller vi gerne meget mere, og du skal også være meget velkommen til et besøg.
 
 
22. februar 2012:
Torsdag d. 16. februar 2012 fik S*Coppermines Xtreme sit første kuld. Mere herom senere.
 
22. februar 2012:
Så er de nye billeder af killingerne, 11 uger og 1 dag gamle. Se dem her.
De er nu blevet nogle dejlige, socialiserede, super kælne og tillidsfulde killinger.
 
13. februar 2012:
Killingerne er nu blevet 10 uger gamle. De er blevet rigtig store og udvikler sig i øjeblikket utrolig positivt, hvilket også kan ses på de nye billeder.
 
Se desuden de søde fællesbilleder af alle killingerne, fra sidste uge her
 
5. februar 2012:
Nye billeder af killingerne, 9 uger og 1 dag gamle. Se dem her.
 
30. januar 2012:
Nye billeder af killingerne, 8 uger og 2 dage gamle. Se dem her.
Der er desuden kommet en lille beskrivende tekst om hver killing.
 
28. januar 2012:
Nye billeder af killingerne, 8 uger gamle. Se dem her.
 
21. januar 2012:
Nye billeder af killingerne, 7 uger gamle. Se dem her.
 
18. januar 2012:
Nye billeder af killingerne som nu er blevet 6½ uge gamle.
 
17. januar 2012:
Billeder fra udstillingen i Brædstrup. Se mere her
 
16. januar 2012:
Vi har været på udstilling i Brædstrup og har opnået følgende resultater:
 
Lørdag d. 14/01 2012
 • Ferrari: EX2
 • Marshal: CACIB
Søndag d. 15/01 2012
 • Ferrari: CAGPIB (rykker nu op i klasse 4)
 • Marshal: CACIB
 
13. januar 2012:
Nye billeder af killingerne. Se dem her
 
13. januar 2012:
Killingerne er nu flytte i 'kravlegård', i vores stue, hvor de tomler og leger med hinanden. Fælles billeder af dette kommer snart.
 
4. januar 2012:
Nu billeder af killingerne som er blevet 30 dage gamle. Se dem her

Nyheder - 2011


 
30. december 2011:
Stemningsbilleder af killingerne. Se dem her
 
27. december 2011:
Nye fælles billeder af killingerne er nu uploadet. Se dem her
 
26. december 2011:
Nye billeder af killingerne, som er blevet 23 dage gamle, er nu online. Se dem her
 
14. december 2011:
Første billeder er killingerne er nu online. Se dem her
 
4. december 2011:
I går aftes fik Gloria killinger. Mere herom senere.
 
21. november 2011:
Vi har været på udstilling i Flensborg, Tyskland og har opnået følgende resultater:
 
Lørdag d. 19/11 2011
 • Ferrari: CAGPIB
 • Xtreme: CAC (rykker op i klasse 7)
Søndag d. 20/11 2011
 • Ferrari: CAGPIB
 • Xtreme: EX2
 
Udstillingsresultater opdateret. Se mere under "udstilling".
 
23. oktober 2011:
Vi har været til udstilling i Kolding og opnået følgende resultater:
 
 • Ferrari: CAGPIB
 • Xtreme: CAC
 • Ben Obi-Wan  Kenobi: EX1, BIV
 
14. oktober 2011:
Obi har nu boet hos os godt og vel en måned. Han er en super skøn kat. Utrolig aktiv, nysgerrig, legesyg og kælen. Han er med i alt hvad der sker, og han er meget verbalt insisterende på at få den opmærksomhed han mener han fortjener.
På nuværende tidspunkt er han blevet en del af den lille flok indenfor (ham selv og vores to damer), men også når han er med i haven sammen med drengene går det fint. Ferrari synes, som altid, bare det er dejligt med en ny legekammerat, men selvom Marshal er noget betænksom og nærgående, så klarer Obi det rigtig flot.
 
12. september 2011:
DK Jungle Man's Ben Obi-Wan Kenobi er flyttet ind idag. Han tog det i stiv arm, kom susende ud af transportkassen med rejst hale og gik straks i gang med at undersøge hele huset. Gloria og Xtreme er dog lidt tilbageholdende overfor ham og hvæser lidt af ham, men de er samtidig nysgerrige nok til at ville hen at snuse til ham.
Mere om hvordan han falder til senere.
 
 
22. august 2011:
Vi har oprettet en ny siden; "Sommer 2011". Denne side er blevet oprettet som en underside til "Thomnille". Her er nogle dejlige stemningsbilleder fra vores nyistandsatte have.
 
18. august 2011:
Vi har nu hørt fra Houston & Rovers nye ejere et par gange, og alt går rigtig godt med dem. Til at starte med var Rover noget opmærksomhedskrævende, og ville ikke lade Houston komme hen til Heidi, Kristian eller børnene. Heldigvis blev denne situation vendt til noget positivt, ved at bære Rover væk, og kæle meget med Houston, hver gang han lavede dette nummer. Derefter blev der kælet med Rover. Nu er de faldet super godt til og vi hører at de er nogle rigtig store kælpotter begge to.
Vi har også fået disse billeder af dem i deres nye hjem
 
 
24. juli 2011:
I dag flytter Houston & Rover hjem til Heidi & Kristian og deres to herlige børn i Roskilde. Vi kommer til at savne dem meget, men vi er sikre på at vi har fundet et rigtigt godt hjem til dem.
 
15. juli 2011:
Udstillingsplaner opdateret. Se mere udstilling
 
12. juli 2011:
Billeder og resultater fra Rendsburg er opdateret.
 
11. juli 2011:
Houston & Rover søger nyt hjem. Se mere under killinger
 
11. juli 2011:
 
Siden er under en mindre ombygning. Dette rammer primært den tyske og engelske udgave af siden. Vi beklager for eventuelle gener.
 
10. juli 2011:
Vi har været på udstilling i  Rendsburg, Tyskland og har opnået følgende resultater:
 
Dag 2:
 • Ferrari: EX2
 • Marshal: CAC
 • Gloria: CAC, BIV, NOM, BIS
 
Dag 1:
 
 • Ferrari: CAGPIB
 • Marshal: CAC, NOM
 • Gloria: CAC, BIV, NOM, BIS
Info samt billeder fra udstillingen opdateres hurtigst muligt.
 
3. juli 2011:
Vi har været på udstilling i Brejning og har opnået følgende resultater:
 • Ferrari: CAGPIB
 • Xtreme: CAC
 
1. maj 2011:
Xtreme har nu boet hos i fem uger. Hun er begyndt at åbne op og vise os hvilken skøn pige hun er. Vi forventer os meget af denne smukke, unge pige.
 
7. april 2011:
Vores nye avlspige, Xtreme, fra Sverige flyttede ind d. 26/3 2011 og er ved at være faldet godt til. Mere herom senere. 
  
19. februar 2011:
Vi har været på udstilling i Schönberg og har opnået følgende resultater:
 • Gloria: EX1 (BIV3, NOM2)
 • Marshal: EX2
 • Ferrari: CIPIB - Han er nu IC og rykker op i klasse 6.
 
9. januar 2011:
Vi har været på udstilling i Brædstrup og har opnået følgende resultater:
 • Gloria: EX1, NOM
 • Marshal: CAC,
 
8. januar 2011:
Vi har været på udstilling i Brædstrup og har opnået følgende resultater:
 • Gloria: EX1
 • Marshal: CAC, BIV

Nyheder - 2010


 
28. december 2010:
I dag er Hera flyttet hjem til sin nye familie i Vejle. Det bliver svært at undvære dejlige Hera, men hun har fået super godt hjem hos Jane og hendes to børn på seks og ti år.
 
12. december 2010:
Planerne er blevet opdateret. Se dem her.
 
7. december 2010:
Hera er til salg.
Da Hera ikke kan blive drægtig vil hun nu blive neutraliseret, og vi har i denne forbindelse valgt at omplacere hende som kælekat.
Vi holder meget af Hera og det bliver hårdt at skulle af med hende, men det er synd for hende at hun bliver ved med at gå i løbetid uden at få nogle killinger.
Hun er en super dejlig, kæle kat. Hun er meget snakkende og elsker at hoppe op på skødet af en og blive nusset. Særligt godt er det hvis hun kan få lov at gnaske lidt i en finger.
Hera går godt i spænd med andre katte, men finder sig ikke i hvad som helst.
Kontakt os hvis du er interesseret i Hera, eller bare gerne vil høre mere om hende.
Tag et kig på Hera's side her.
 
28. november 2010:
Hele siden er under en større ombygning. Det betyder, at vi i løbet af de næste par uger vil opdateret med bl.a. nye farver, nye designs & et nyt banner. Fejl og mangler kan rapporteres til os under Kontakt. Vi håber i vil synes om de nye forandringer.
 
21. november 2010:
Billeder fra udstillingen i Middelfart.
 
 
21. november 2010:
Vi har været på udstilling i Middelfart og har opnået følgende resultater:
 • Lørdag 
  • Marshal: EX1
 • Søndag
  • Marshal: EX1
 
13. november 2010:
I dag er Gloria flyttet ind.
 
 
 
1. november 2010:
Vi er nu blevet færdige med at oversætte hjemmesiden til engelsk.
 
28. oktober 2010:
Hjemmesiden er blevet opdateret og vi er ved at oversætte den til engelsk.
 
 
23. september 2010:
Udstillingssiden er opdateret.
 
23. september 2010:
Der er lagt nye billeder ind af alle kattene og der er kommet billeder fra løbegården hvor den er taget i brug af Rover og Marshal.
 
12. september 2010:
Marshal og Rover har nu boet i løbegården i to uger og det går rigtig godt. Marshal ligner en der aldrig har prøvet andet og er rigtig godt tilpas. Rover har derimod brugt lidt længere tid på at vænne sig til det. Når vi lige har været ude at kæle med dem sidder han gerne og kalder på os nogle minutter, men det er allerede mindre nu end i starten. Og når de andre katte er på besøg derude, er han ligeglad med at vi går.
Vi er stadig ved at ordne de sidste udfoldelsesmuligheder i løbegården, men så snart de er på plads kommer der billede af det hele.
 
24. august 2010:
"Udstillingsbilleder" er blevet fornyet og der er blevet sat tekst på mange af kattenes billeder.
 
22. august 2010:
Så er der kommet nye billeder af alle kattene.
Desuden er der tilføjet "light box-effekt"; klik på et af billederne og der popper et slideshow op.
 
19. august 2010:
Så er der kommet en ny side i menuen: Løbegården
 
13. juli 2010:
Så er der kommet billed fra Felicious Studio af Marshal. Se dem her
 
5. juli 2010:
Projekt løbegård og hankattehjem er i fuld gang. Vi har besluttet at det er Rover der skal flytte ud i hankattegården sammen med Marshal, da Rover alligevel ikke skal med på udstilling i et langt stykke tid.
Der vil komme billeder af løbegården senere...
 
5. juli 2010:
Vi har bestilt nyt domæne, og vil om kort tid "flytte" til www.thomnille.dk, det vil dog stadig være muligt at benytte www.bricksite.com/grandjean-mainecoon et stykke tid endnu!
 
5. juli 2010:
 
Der er showbilleder på vej af Marshal.
 
28: juni 2010:
Vi har valgt at give Rover en lang pause fra udstillinger, da han i øjeblikket ikke tager certifikater.
 
26. juni 2010:
Vi har været på udstilling i Billund og har opnået følgende resultater:
 
 • Rover: EX2
 • Marshal: EX1
 
4. maj 2010:
Marshal er flyttet ind idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25. april 2010:
Vi har været på udstilling i Snejbjerg og har opnået følgende resultater
 • Rover: EX 2
 
11. april 2010:
Vi har været på udstilling i Grenå og har opnået følgende resultater
 • Rover: CAPIB, NOM
 • Ferrari: CAPIB, NOM

10. april 2010:

Vi har været på udstilling i Grenå og har opnået følgende resultater
 • Rover: CAP, NOM (rykker nu op i klasse 8)
 • Ferrari: CAPIB, NOM

17. februar 2010:
Vi har nu endelig fået godkendt stamnavn og vi er kommet til at hedde DK*Thomnille. I den forbindelse vil vi prøve at ændre navn og adresse på vores hjemmeside.

15. februar 2010:
Vi har endnu en gang besøg af DK Jungle Man's Valdemar Sejr, som er her for at parre DK Jungle Man's Hera

31. januar 2010:
Vi har fået billeder fra Felicious Studios af Ferrari og Rover. Disse er nu uploaded.

16. januar 2010:
Vi har været på udstilling i Vejen og har opnået følgnde resultater:
 • Rover: CAP
 • Ferrari: CAP (rykker nu op i klasse 8)
6. januar 2010:
Vi har netop fået afslag på de forslag vi havde indsendt til stamnavn. Fem nye er sendt afsted og vi håber snart at have et stamnavn i hus.

Nyheder - 2009


 
26. december 2009:
Vi har i øjeblikket besøg af DK Jungle Man's Valdemar Sejr, som er her for at parre DK Jungle Man's Hera, som er udstationeret hos os. Vi håber at der om ca. to måneder kommer en masse søde og lækre killinger. Mere herom senere...
 
13. december 2009:
Så er det nye katterum blevet malet færdigt. Nu skal vi bare have bygget en stor kattebakke og et kradsetræ.

2. december 2009:
Vi er blevet medlem af studiekreds Randers
 
 
17. november 2009:
Vi har været på udstilling i Hobro og har opnået følgende resultater:

Lørdag d. 14/11 - 09
 • Rover: CAP - BIV - NOM
 • Ferrari: CAP - BIV

Søndag d. 15/11 - 09
 • Rover: EX2
 • Ferrari: CAP
1. november 2009:
Hera er kommet hjem fra Jungleman efter at have været til parring med DK Jungle Man's Valdemar Sejr.
DK*Thomnille - opdræt af Maine Coon | 8541 Skødstrup - Denmark | Tlf.: 60 18 57 97 | thomnille@gmail.com