Dansk
 
English
      Bookmark and Share

Nyheder


27. maj 2020:
19. maj fødte Primrose sit tredje kuld. Hun var begyndt at have små veer allerede søndag. Og da vi kom ud til dyrlægen tirsdag d. 19/5 var hun da også blokket helt op, men der skete ikke noget. Primrose fik noget vestimulerende og vi kørte hjem med yderligere fire sprøjter i håb om at roen herhjemme gjorde hende godt. Ved hver injektion steg vestyrken let og stoppede så igen. Så vi måtte desværre ud til et kejsersnit sidst på dagen. Selve indgrebet gik super fint og der kom fem store, fine og sprællevende killinger til verden. Killingerne blev pakket godt ind og lagt ved siden af Primrose som også blev pakket godt ind grundet narkosen. Hjemme fik jeg forsigtigt lagt hende i fødekassen og lagt alle killingerne op til hende. De begyndte fint at krybe efter en dievorte. I takt med at Primrose vågnede af narkosen blev hun mere og mere forvirret og kunne ikke finde ud af hvad små væsener i fødekassen var for nogle. Onsdag morgen lykkedes det mig at få hende til at slappe af og acceptere at være i fødekassen og pludselig gik det op for hende at det var hendes killinger. Men de var sultne og skreg efter mad, så hun havde svært ved at finde ro. Jeg gav dem derfor en enkelt omgang killingemælkserstatnig og så var der ro på både killinger og mor.
Desværre mistede vi så fredag kuldets eneste pige. Hun var blevet født uden anus og fik hurtigt fred.
De fire drenge har det super godt og har nu fået navne efter LEGO Ninjago, der er taget billeder af dem i går da de var 1 uge gamle, og billederne er netop kommet på hjemmesiden.
 
9. april 2020:
Svampekuldet er blevet flyttet under "Tidligere kuld".
 
25. februar 2020:
Så er første sæt billeder af Aslaug i vores hjem lagt på hjemmesiden.
 
20. februar 2020:
Onsdag i sidste uge flyttede skønne, skønne DK Jungle Man's Aslaug hjem til os. Aslaug har taget det i stiv poter og er bare faldet så godt til. Hun leger med de andre katte, finder sig i børnenes løften rundt på hende og leger med dem og putter i sengen med dem. Hun er en rigtig legesyg hyggetrold som vi glæder os meget til at følge.
Billedet er fra da hun var 8 uger gammel. Der kommer snart nogle opdaterede billeder.
 
8. februar 2020:
Så er der kommet en stor serie nye billeder af Enoki der stadig leder efter sit nye hjem. Hun er en super sjov lille dame med masser af personlighed. Hun er kælen, legesyg og meget snakkende.
 
4. janaur 2020:
Portobello er i dag flyttet hjem til sin nye familie i Tommerup
 
Der er i dag kommet nye billeder af Enoki.
 
1. januar 2020:
Godt nytår!
DK*Thomnille - opdræt af Maine Coon | 8541 Skødstrup - Denmark | Tlf.: 60 18 57 97 | thomnille@gmail.com