Dansk
 
English
      Bookmark and Share

Nyheder


 
20. juni 2022:
Vi har gået stille med dørene, men nu er det vist ved at være på tide at afsløre at vi har killinger. 8. maj blev Quinoa og Titan forældre for første gang. Denne gang var det vores tur til at møde lidt bump på vejen, men vi sidder nu med tre super skønne, kontaktsøgende og kælne killinger. Vi overvejer stadig at beholde en af dem selv, hvorfor to af dem står som option. Men spørg endelig ved interesse.
 
4. april 2022:
The Witcher-kuldet har nu fået deres egen side og "Planer" er blevet opdateret.
 
5. marts 2022:
I dag flyttede Fringilla hjem til sin nye familie i Faxe, hvor hun kommer til at bo med Solsikke og fire andre katte.
 
12. februar 2022:
I dag er Yennefer flyttet hjem til sin nye familie i Odense hvor hun skal bo med sin nye legekammerat, den Norske Skovkat Nachos.
 
11. februar 2022:
Så kom der nye billeder af Yennefer fra The Witcher-kuldet.
 
4. februar 2022:
I dag flyttede Jaskier hjem til sin nye familie i Ringsted hvor han skal bo med en anden Maine Coon.
 
29. januar 2022:
For to dage siden flyttede Calanthe hjem til sin nye familie. Både køreturen, indflytningen og mødet med sin nye ven, katten Strit, gik rigtig godt.
I går flyttede både Cirilla og Geralt hjem til hver deres nye familie. Også de klarede køretur og indflytnig godt. Cirilla bor nu med katten Sophus og Geralt bor med Cubone (a.k.a. Ludvig) og Nidoran (a.k.a. Sofus).
 
20. januar 2022:
Sidste sæt billeder af killingerne er lagt op i dag. De er fra i går hvor killingerne var 11 uger og 3 dage. De er desværre ikke blevet særligt gode denne gang, da jeg ikke har haft mulighed for at tage dem med godt dagslys. Der er kommet et lidt underligt, næsten sløret, look over dem. Og pupillerne viler tydeligt at blitzen har været på (over)arbejde. Men man kan nu stadig godt se at det er nogle skønne killinger
Og denne gang lykkedes det at tage et fællesbilleder af dem :)
 
4. januar 2022:
Godt nytår!
 
I dag er der kommet nye af The Witcher-killingerne på hjemmesiden. De har nu fået det meste af huset at løbe rundt i, og de nyder det. De er nysgerrige, legesyge, kælne og frække... lige som de skal være.
DK*Thomnille - opdræt af Maine Coon | 8541 Skødstrup - Denmark | Tlf.: 60 18 57 97 | thomnille@gmail.com