Dansk
 
English
      Bookmark and Share

Nyheder


24. november 2020:
Sidste uge var en rigtig hård uge... Primrose havde termin 14/11, men har gået 2-4 dage over ved alle sine kuld, så der var ikke noget underligt i at fødslen først startede tirsdag d. 17/11. Hun begyndte at pletbløde lidt om eftermiddagen og der startede så smår veer. Flere gange hoppede hun ud af kassen og gav sig til at spise, drikke eller sove. Jeg gik lidt til og fra og holdt øje med hende. Der var masser af liv at mærke i maven på hende. Hen på aftenen var hun stadig rolig og veltilpas, så jeg gik i seng, men stillede vækkeuret og var oppe at kigge til hende flere gange. SIdst på natten fandt jeg en halv moderkage i fødekassen, men hun virkede stadig til at have det fint. Men pludselig gik det stærkt... onsdag d. 18/11 fandt jeg hende kold og ugidelig på gulvet kl. 6 om morgenen. Jeg målte hendes temperatur - noget hun normalt stritter meget imod ved - her løftede hun blot hovedet og kiggede på mig. Hun havde en temperatur på 33,6 grader! Dyrlægen blev vækket og afsted det gik. Akut kejsersnit. Der var 6 store, flotte, fuldbårne killinger... alle døde. Der har været en dårlig killing i det ene horn, som har givet Primrose en forgiftning. Det var den moderkage jeg fandt om natten.
Primrose blev neutraliseret (da det var hendes andet kejsersnit) og syet samt pakket godt ind så jeg kunne få hende med hjem. Ca. et kvarter efter jeg kom hjem stoppede Primrose med at trække vejret...
En fuldstændig fantastisk kat, en dygtig missemor, og en skøn ven og legekammerat til mine børn fik en meget tragisk og pludselig ende på livet. Hun er virkelig savnet.
 
17. august 2020:
I fredags flyttede alle LEGO Ninjago-killingerne hjem til deres nye familier.
Cole er flyttet til Horsens hvor han har fået to nye legekammerater.
Jay er flyttet til Tommerup hvor Portobello fra seneste kuld bor.
Lloyd og Kai er flyttet sammen til Horsens.
Flytningerne er gået godt, og vi ønsker killingerne og deres nye familier al mulig held og lykke.
Kuldet er nu blev lagt under "Tidligere kuld" og "Planer" er blevet opdateret.
 
31. juli 2020:
Endnu en omgang nye billeder af Ninjago-killingerne er netop lagt på hjemmesiden. Alle killingerne er nu afsat og venter blot på at blive gamle nok til at de må flytte ud i deres nye hjem.
 
18. juli 2020:
Så er der et nyt sæt billeder af LEGO Ninjago-killingerne. De hygger sig og der er fart over feltet nu.
 
8. juli 2020:
I går der endnu et sæt billeder af LEGO Ninjag-killingerne på hjemmesiden. Killingene udvikler sig godt. For nyligt kom de ud af kravlegåeden og har nu hele teknikrummet, bryggerset og en smule af entréen, hvorfra de kan se ind gennem huset. Om nogle få dage åber vi op så de får det meste af huset. Det bliver sjovt, vildt, udfordrende og spændende.
 
28. juni 2020:
Så kom der endelig et nyt sæt billeder af killingerne. de har ladet vente på sig, da det ikke altid er 'bare lige' at tage billeder af killinger. Men nu lykkedes det. Denne gang med en af LEGO Ninjago dragerne. Det synes drengene er fedt :)
 
12. juni 2020:
I dag er der igen taget, redigeret og up loadet nye billeder af killingerne. Lyset drillede mig lidt i dag, og det ses også på nogle af billederne. Håber I kan bære over med det.
Killingerne vokser fint, og i dag er de kommet i kravlegård. De har pilet rundt så hurtigt de små basser nu kan, og måske dét har givet dem en masse nysgerrighed og opdagelseslyst... i hvert fald var de meget aktive og udforskende uder fotograferingen, så det var noget af en opgave jeg var kommet på.
 
6. juni 2020:
I dag er der taget, redigeret og up loadet nye billeder af LEGO Ninjago-killingerne. Det viste sig at være en svær opgave i dag og der er derfor desværre kun et billede af Jay og et billede af Cole. Jeg lægger mig i selen for at få nogle flere gode næste gang.
Killingerne har det godt og vokser som de skal. Og Primrose er en super god mor. Hun er dog ikke helt tilfreds med at jeg låner killingerne til fotosession. I dag prøvede hun at bære to af dem væk, og da jeg havde fulgt hende væk et par gange, vendte hun mig ryggen og knurrede lidt. Jeg var dog tilgivet så snart jeg var på vej mod fødekassen med killingen.
 
27. maj 2020:
19. maj fødte Primrose sit tredje kuld. Hun var begyndt at have små veer allerede søndag. Og da vi kom ud til dyrlægen tirsdag d. 19/5 var hun da også blokket helt op, men der skete ikke noget. Primrose fik noget vestimulerende og vi kørte hjem med yderligere fire sprøjter i håb om at roen herhjemme gjorde hende godt. Ved hver injektion steg vestyrken let og stoppede så igen. Så vi måtte desværre ud til et kejsersnit sidst på dagen. Selve indgrebet gik super fint og der kom fem store, fine og sprællevende killinger til verden. Killingerne blev pakket godt ind og lagt ved siden af Primrose som også blev pakket godt ind grundet narkosen. Hjemme fik jeg forsigtigt lagt hende i fødekassen og lagt alle killingerne op til hende. De begyndte fint at krybe efter en dievorte. I takt med at Primrose vågnede af narkosen blev hun mere og mere forvirret og kunne ikke finde ud af hvad små væsener i fødekassen var for nogle. Onsdag morgen lykkedes det mig at få hende til at slappe af og acceptere at være i fødekassen og pludselig gik det op for hende at det var hendes killinger. Men de var sultne og skreg efter mad, så hun havde svært ved at finde ro. Jeg gav dem derfor en enkelt omgang killingemælkserstatnig og så var der ro på både killinger og mor.
Desværre mistede vi så fredag kuldets eneste pige. Hun var blevet født uden anus og fik hurtigt fred.
De fire drenge har det super godt og har nu fået navne efter LEGO Ninjago, der er taget billeder af dem i går da de var 1 uge gamle, og billederne er netop kommet på hjemmesiden.
 
9. april 2020:
Svampekuldet er blevet flyttet under "Tidligere kuld".
 
25. februar 2020:
Så er første sæt billeder af Aslaug i vores hjem lagt på hjemmesiden.
 
20. februar 2020:
Onsdag i sidste uge flyttede skønne, skønne DK Jungle Man's Aslaug hjem til os. Aslaug har taget det i stiv poter og er bare faldet så godt til. Hun leger med de andre katte, finder sig i børnenes løften rundt på hende og leger med dem og putter i sengen med dem. Hun er en rigtig legesyg hyggetrold som vi glæder os meget til at følge.
Billedet er fra da hun var 8 uger gammel. Der kommer snart nogle opdaterede billeder.
 
8. februar 2020:
Så er der kommet en stor serie nye billeder af Enoki der stadig leder efter sit nye hjem. Hun er en super sjov lille dame med masser af personlighed. Hun er kælen, legesyg og meget snakkende.
 
4. janaur 2020:
Portobello er i dag flyttet hjem til sin nye familie i Tommerup
 
Der er i dag kommet nye billeder af Enoki.
 
1. januar 2020:
Godt nytår!
DK*Thomnille - opdræt af Maine Coon | 8541 Skødstrup - Denmark | Tlf.: 60 18 57 97 | thomnille@gmail.com